DOLAR 32,5201 -0.09%
EURO 34,8052 -0.19%
ALTIN 2.421,02-0,36
BIST 9.744,381,03%
BITCOIN 2154643-0,07%
Düzce
29°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

555 okunma

Binali Yıldırım’ın 2 günlük Akçakoca ziyareti başladı

ABONE OL
12/08/2019 12:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

65. Hükümetin Başbakanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Akçakoca’ya geldi. Yıldırım’ı Akçakoca sapağında kalabalık bir protokol ve siyasetçi grubu karşıladı. 

Akçakoca Turizm Platformu’nun ‘Hayde Akçakoca’ya’ seferberliğine sosyal medya hesabından destek veren Binali Yıldırım, Kurban Bayramı’nda Akçakoca’da olacağını da ilan etmişti.

Saat 11.30’de ilçeye gelen Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’a Düzce Vali Yardımcısı, Düzce milletvekilleri Ayşe Keşir, Fahri Çakır ve Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin eşlik ederken, Yıldırım ve beraberindekileri Akçakoca sapağında ise Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici, Ak Parti İl genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve çok sayıda protokol mensubu karşıladı.

Yıldırım ve beraberindekiler, Akçakoca merkezine girmeden Melenağzı köyünde Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek ile yemek yiyeceği bilgisine ulaşıldı.

Yıldırım’ın Melenağzı’ndaki yemeğinin ardından sel afetinin yıkıma uğrattığı Uğurlu ve Esmahanım köylerine geçeceği öğrenildi. 

Son başbakan Yıldırım’ın köy incelemelerinin ardından saat 16.00 sularında Akçakoca merkezine gelerek burada halkla bayramlaşacağı, şehir merkezindeki afetzede esnafı ziyaret edeceği belirtildi.

Binali Yıldırım, 2 gün sürecek olan Akçakoca – Düzce programının büyük bölümünü Akçakoca’da geçirecek. 

Akçakoca Kaymakamlığı ve Belediye ziyaretleri de yapacak olan Yıldırım’ın geceyi Akçakoca’da geçireceği ve ikinci gün programını büyük ölçüde Akçakoca’da geçirdikten sonra, yarın akşam saatlerinde Düzce Fenerbahçe Spor Kulübü tesislerinin olduğu Topuk Yaylası’na gideceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.