DOLAR 32,4252 0.03%
EURO 34,4564 -0.13%
ALTIN 2.486,440,14
BIST 9.679,80-1,37%
BITCOIN 2029389-3,51%
Düzce
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

374 okunma

BİR GARİP HIRSIZLIK!

ABONE OL
02/01/2018 16:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de kamyonetinin birlikte yolculuk ettiği arkadaşı tarafından çalındığını iddia eden bir adam, karakola giderek şikayetçi oldu. Çalıntı ihbarı yapılan araç Kaynaşlı’da park halinde, hırsızlıkla suçlanan sürücü ise direksiyon başında kendinden geçmiş vaziyette bulundu.

Düzce’de bugün ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Bu sabah saatlerinde Şehit Osman Çatana Polis Karakolu’na giden A.Ş. adlı vatandaş, birlikte yolculuk ettiği arkadaşını kamyonetini çaldığı gerekçesiyle şikayet etti.

Bunun üzerine karakoldan yapılan anonsla Kaynaşlı istikametinde görevli trafik ekiplerine aracın plakası verilerek, dikkatli olmaları istendi. Bu sırada Acil Çağrı Merkezi’ne Kaynaşlı’dan park halindeki bir kamyonete ilişkin ihbar geldi.

Araç ihbarla bulundu

D-100 Karayolu kenarı, Kaynaşlı Karaçalı Mahallesi mevkiinde bulunan atıl benzin istasyonunda direksiyondaki kişinin baygın şekilde durduğu bir kamyonet olduğu ihbarı üzerine ekipler soluğu verilen adreste aldı.

Adının H.B. olduğu öğrenilen ve arkadaşı tarafından kamyoneti çalmakla suçlanan kişi olay yerine çağrılan ambulansla tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüleceği öğrenilirken, olayla ilgili polisin çok yönlü araştırması sürüyor.

“Marketten çıktım, araç yoktu”

Öte yandan kamyoneti çalınan A.Ş.’nin polise verdiği ifadesinde, arkadaşı H.B.’nin de içerisinde bulunduğu kamyonetle D-100 Karayolu’nda Bolu istikametine doğru ilerlediğini, Soğancı Kavşağı mevkiine geldiğinde alışveriş için bir markette durduğunu, marketten çıktığında aracın olmadığını görerek karakola başvurduğunu söylediği iddia edildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.