DOLAR 32,3961 0.21%
EURO 35,1187 -0.03%
ALTIN 2.324,560,23
BIST 9.098,110,20%
BITCOIN 2281212-0,39%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

  • Akçakoca Gazetesi
  • SAĞLIK
  • Bolu Abant İzzet Baysal Araştırma Hastanesi’nin Müdürü Yaşar Aşık Koronavirüse Yakalandı
1362 okunma

Bolu Abant İzzet Baysal Araştırma Hastanesi’nin Müdürü Yaşar Aşık Koronavirüse Yakalandı

ABONE OL
17/10/2020 14:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bolu Abant İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinin müdürü olan Akçakocalı Yaşar Aşık koronavirüse yakalandı.

Aşık’ın, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete giden Bolulu yerel halk sanatçısı Ramazan Çelik’ten virüsü kaptığı öğrenilirken, birlikte fotoğraf çektirdikleri Çelik’in korona testinin pozitif çıkmasının ardından, kendisinin yaptırdığı testin de pozitif çıktığı öğrenildi. 

Akçakocalıların Bolu hastanesindeki yegâne yardımcısı olan Yaşar Aşık’ın koronavirüse yakalanması tüm Akçakoca halkını üzerken, müdür Yaşar Aşık’ın hastanede tedavi altında olduğu, kendi birimindeki tüm personelin de karantinaya alındığı öğrenildi. 

Akçakoca’dan herkesin ayrımsız işlerini gören, hastanede yardımcı olan, hastane içinde yaptırdığı Akçakoca Köşesi’nde ilçeden giden herkesle fotoğraf çektiren, Akçakocalıların işleri çabuk görülsün diye talimat üstüne talimat veren ilçemizin gurur kaynağı Yaşar Aşık’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bolu’da 30 yılı aşkın zamandır farklı hastanelerde yöneticilik yapan Yaşar Aşık, çalışkan kişiliği nedeniyle görev yaptığı hastaneleri malzeme, personel ve ekipman açısından bölgenin en donanımlı hastanesine çevirmesiyle biliniyor.

Son olarak müdürlük yaptığı Abant İzzet Baysal Araştırma Hastanesini de bölgenin örnek hastanesi haline getiren Akçakocalı Yaşar Aşık, bu özellikleri nedeniyle mülki ve idari yetkililerin emekliliğine bile rıza göstermedikleri başarılı bir yönetici. 

Akçakoca Gazetesi ailesi olarak, Akçakocalıların Bolu’daki her şeyi konumunda olan Yaşar Aşık’ın bir an önce sağlığına kavuşması ve tutkuyla bağlı olduğu müdürlük vazifesine geri dönmesini diler, bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.   

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.