DOLAR 32,5351 -0.04%
EURO 34,9242 0.18%
ALTIN 2.436,360,56
BIST 9.749,130,28%
BITCOIN 2059815-4,15%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

465 okunma

Çağsu Hastanesi Bölgenin Sağlık Hizmetindeki Kalite Standardını Yükseltti

ABONE OL
09/11/2017 20:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun yıllar Sivrikaya  Hastanesi adı altında hizmet veren, bir süre öncede Çağsu Grup bünyesine katılarak Çağsu Düzce Hastanesi olarak hasta kabulüne başlayan kuruluşun faaliyete girmesiyle, bölgedeki sağlık hizmetinin kalitesi de büyük ölçüde artmış bulunuyor.

Yeni sahiplerinin baştan sona elden geçirdiği hastanede daha ana kapıdan girer girmez büyük değişim farkedilmekte olup, kapıda sizi güler yüzüyle karşılayan yardımcı hizmet personelinin yönlendirmesi ile işlemlerinize kolaylıkla başlıyorsunuz.

Giriş salonundan itibaren temizlik ve hijyene verilen önem dikkati çekmekte olup geçmiş dönemdeki loş aydınlatmanın yerini insanın içini ferahlatan ışıl ışıl bir aydınlatma almış.

 

Şu anda kalp damar cerrahi dışında tüm polikniklerin hizmet verdiği modern hastanede, alanında isim yapmış Operatör ve uzman doktorlar görevlerinin başındalar.

Hastanede göze çarpan en önemli ayrıntı, tüm personelin size gösterdiği saygı ve güleryüzlü hizmet. Moralsiz ve sıkıntılı bir ruh halindeki hasta için bundan daha güzel ne olabilir ki.

Sloganlarında yer alan ”sağlığın güler yüzü” ifadesindeki tanıma tam anlamıyla hak eden bu güzide sağlık kuruluşuna, Akçakoca’dan her sabah servis kalkmakta olup, hastaneden geri dönüş saatini unutan hasta ve yakınları için ise sürekli dahili anonslar yapılarak hatırlatılmakta.

Kısacası, sağlık sektörünün bu önemli markası, başta Bolu ve yakın bölgesinde Özel Çağsu Hastanesi ve Özel Fatma Hatun Hastanesi ile sağlık hizmetleri verirken, bölgenin en güçlü ulusal Tv. kanalı olan Merkez Tv.’nin de sahibi olan işadamı Cavit Demir Düzce’ye kazandırdığı yeni Çağsu Hastanesi ile birlikte, sağlık hizmetlerinde kaliteyi ve yüksek standardı bölge halkının ayağına kadar getirmiş.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.