DOLAR 32,5628 0.21%
EURO 34,9631 -0.1%
ALTIN 2.441,170,22
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20971040,08%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

401 okunma

CANSIZ BEDENİ KIYIDAN 50 METRE AÇIKTA BULUNDU

ABONE OL
27/09/2018 17:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Doğancılar mahallesi yolu üzerinde otomobili ile dereye düşen ve gün boyu dalgıçlar tarafından aranılan Turgut Aydın’ın cesedinin görüldüğü ihbarı üzerine dalgıçlar, arama çalışmalarını ihbara konu bölgede yoğunlaştırdı.

Dalgıçların yaptığı arama çalışmaları sonucunda Turgut Aydın’ın cesedi denizde bulunarak karaya çıkartıldı.

Önceki gece Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi yolunda, dereye uçan otomobilin içinde olan Turgut Aydın, gün boyu yapılan araştırmalara rağmen bulunamamıştı.

Akut ve AFAD ekipleri dün akşam saatlerine kadar dere boyunca yaptıkları aramada Aydın’ın giysilerini bulmuştu.

Ekipler arama çalışmalarına bu sabahtan itibaren derenin denizle buluştuğu noktadan başladılar. 

Ekiplere gelen ihbar üzerine çalışmalar Çuhallı plajı açıklarına kaydırıldı. Vatandaşların denizde batıp çıkan bir cisim gördüklerini söylemeleri üzerine dalgıçlar sözkonusu alana geçtiler.

Akçakoca belediyesi cankurtaranlarından olan Kudret Altay, Karaburun’dan kendisine ait olan su jeti ile olay yerine gelerek, kıyının 50 metre açığında cesedi buldu.

Arkadaşı Aykut Öz ile birlikte su jetiyle geldikleri Çuhallı plajında Turgut Aydın’ın cesedine iki kere ulaşan ve kaybeden Kudret Altay, üçüncü denemesinde cesedi su jetine çekerek kıyıda bekleyen arama ve kurtarma ekiplerine teslim etti.

Garip bir tesadüf eseri Aydın’ın cansız bedeni, kendisinin işlettiği plajın açığında bulunurken, ceset ambulans ekipleri tarafından Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Akçakoca Devlet hastanesinde yapılan ön otopsi sonucunda Turgut Aydın’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Düzce Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.