DOLAR 32,5967 0.34%
EURO 34,8167 0.18%
ALTIN 2.509,881,04
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20882241,00%
Düzce
14°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

326 okunma

CEMİL GÜLEZ YİNE YAPTI YAPACAĞINI

ABONE OL
30/10/2019 09:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın tanınan işletmecisi ve sivil toplum aktivisti Cemil Gülez’in Atatürk sevgisi ve sevgiyi ifade etme biçimi, başkalarının hayal gücünün bile ötesinde.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan hayranlığı o denli yüksek ki, Cemil Gülez her milli bayramda, her tarihi zaferin yıldönümünde işi gücü bir kenara bırakıp özel etkinliklerle bu sevgisini gösteriyor.

Sahibi olduğu ve bir aile şirketi olarak eşi Melike Gülez’le birlikte işlettiği 1010 Cafe Bistro’ya ilk girdiğinizde, gözünüze çarpan şey, Türk bayraklarının  arasında duvara yaslı şekilde duran Atatürk posteri oluyor. 

At üzerinde bütün heybetiyle duran Atatürk’ün göz kamaştırıcı dev posterini özel günlerde iş yeri dışına çıkartan Cemil Gülez, ses ve ışık düzenini de dışarıya yansıtarak görsel ve işitsel bir şova dönüştürüyor.

Her milli gün ve bayramının yıldönümünde, mekan dışına aldırdığı dev posterin etrafında çalışanların maytaplar ve işaret fişekleri patlattığı Cemil Gülez, geçmişten beri sürdürdüğü bu alışkanlığını gururla tekrar ediyor.

Dün akşam yapılan Fener Alayı ve Cumhuriyet Yürüyüşü nedeniyle, kalabalık kortej Cemil Gülez’in işyerinin önüne geldiğinde, doğal bir tepki ve alışkanlıkla bando takımının durması, durduğu yerde çalması, tüm gözlerin Cemil Gülez ve arkadaşlarına odaklanması ise, Akçakocalıların kendisine dönük sürpriz bir aksiyon beklentisinin var olduğunu gösterdi.

kalabalık kortej 1010 kafenin önüne geldiğinde maytaplar ve fişeklerle karşılık veren Cemil Gülez, arka fonda yüksek sesle yayınlattığı İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile de coşkunun tavan yapmasını sağladı.

Atatürk sevgisini ifade ederken adeta gözleri dönen ve onun aziz hatırasına katkı vermek için her türlü güzel eylemi hayata geçirmesiyle bilinen Cemil Gülez’e en güzel cevabı ise, kalabalıktan bir yaşlı teyze verdi:

”Atatürk sözkonusu olunca hükümet gibi adamsın. Helal olsun sana!”

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.