DOLAR 32,5415 -0.05%
EURO 34,9658 0.24%
ALTIN 2.420,68-0,09
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2093105-3,30%
Düzce
29°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

597 okunma

Ceneviz Manavı 3’üncü şubesini Çuhallı çarşısına açıyor

ABONE OL
27/02/2021 14:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ceneviz Manavı, Merkez çarşıya ve Esentepe’ye açtığı 2 şubesinin yanı sıra Çuhallı çarşısına açacağı 3’üncü şubesi için yer kiraladı. Kiralanan dükkanın manav-market konseptine dönüşmesi için çalışmalar başlatıldı.

 

Akçakoca’ya açılan ilk manavla birlikte meyve sebze fiyatlarını aşağıya düşmesini sağlayan Ceneviz manavı, ilçe halkından gördüğü yoğun ilginin karşılığı olarak farklı mahallelerde yeni şubeler açmaya başladı.

30 dolayında gence iş ve istihdam imkanı sağlayan Ceneviz manavı, Çuhallı çarşısına açacağı yeni şube ile 10 dolayında Akçakocalı genç için daha ekmek kapısı olacak.

Çuhallı şubesi olacak dükkanda tadilat ve düzenleme çalışmalarını başlatan Ceneviz manavı, manav-market-kasap konseptine hizmet verecek olan dükkanın resmi açılış tarihini 6 Nisan olarak belirledi.

Ceneviz manavının işletmecileri, toptan fiyatlarına yaptıkları perakende satışlarla hem sebze-meyve fiyatlarını regüle ediyor hem de vatandaşın uygun fiyatlarla ürün almasını sağlıyorlar.

İşletme sahiplerinin bir diğer özelliği de Akçakoca yerleşmiş olmaları ve tüm kazançlarını Akçakoca’da yatırıma çevirmeleri.

Akçakoca’da konut alıp yerleşen ve tüm kazançlarını yeni işyerleri açmak için yine Akçakoca’da değerlendiren işletme sahipleri, adeta 40 yıllık Akçakocalılarmış gibi ilçeye bağlı insanlar.

Hayatlarının geri kalanını Akçakoca’da geçirme kararı alan Ceneviz Manavı işletmecisi Ferhat Durdu, yatırımlarının da tamamını Akçakoca’ya yapmakta kararlı olduklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.