DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21036970,13%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

421 okunma

Çevre Bakanı Kurum Akçakoca’da Afetin vurduğu yerleri inceledi

ABONE OL
23/07/2019 16:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’nin bazı ilçeleri ve Akçakoca’da kuvvetli yağışa bağlı olarak meydana gelen sel ve heyelan afetlerinin açtığı yaraları incelemek üzere ilçeye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ilk olarak Merkez camii esnafını ve dere yatağı etrafındaki yerleri gezdi.

Akçakoca’da yaşanan sel ve heyelan afetleri nedeniyle devletin zirvesinden ziyaretler devam ediyor. Bu kez Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak ve yürütülen çalışmaları yerinde görmek için ilçeye geldi.

Akçakoca ziyaretinde Bakan Kurum’a Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Ak Parti Düzce milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır da eşlik etti.

Akçakoca Kaymakamlık binası önündeki karşılamada Bakan Kurum’u MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ile bazı protokol mensupları karşıladı. 

Bakan Kurum ve beraberindekiler ilk olarak Merkez camii altındaki esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra dere yatağı civarı dolaşıldı. Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve milletvekili Ayşe Keşir Bakan Kurum’a bu bölgenin felaketten ne boyutta etkilendiklerini anlattı. 

Çok sayıda not alan Bakan Kurum, özellikle derelerin ağzında biriken pisliği temizlemek için denizden büyük tekneler aracılığıyla temizlik yapılmasın yönelik olarak danışmanlarına talimat verdi.

Heyet daha sonra afetin etkilerinin yoğun olarak görüldüğü köylere geçti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.