DOLAR 32,5044 -0.12%
EURO 34,9566 0.31%
ALTIN 2.433,530,44
BIST 9.796,330,76%
BITCOIN 2085056-3,43%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

352 okunma

Çevrecilik, sosyal yardımlar ve istihdam olanakları yeni firmanın öncelikleri…

ABONE OL
14/09/2019 09:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce ve bölgede faaliyet gösteren Akfa Beton firması, Akçakoca’ya kuracağı beton tesisi için ilgili müdürlüklere çevreyi koruma taahhüdü verdi.

Doğancılar köyü sınırları dahilinde bulunan ve köy tüzel kişiliğine ait olan boş araziyi kiralayan Akfa Beton, köy muhtarlığına maddi destek olurken, firma, çevre koruma konusunda da duyarlı olduğunu göstererek ilgili müdürlüğe imzalı bir taahhütname verdi.

Akçakocalı iş çevrelerinin ve özellikle inşaat müteahhitlerinin yeni bir beton santrali kurulması yönündeki taleplerinin ardından ilçeye yatırım yapan Akfa firması, üretim tesisi için gerekli ruhsatı alarak çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

30 civarında insana iş ve ekmek kapısı aralayacak olan firma, çevreci ve sürdürülebilir özellikleriyle bölgemizde uzun süredir faaliyet yürüten başarılı bir firma.

Akçakoca’nın müteahhitlerinin kurulmasından memnuniyet duydukları firma, rekabet koşullarını oluşturması ve piyasadaki fiyat tekelini kırarak beton birim fiyatlarının ucuzlamasını sağlaması özellikleriyle de inşaat piyasasına can suyu olacak. 

Dere kenarına kurulan beton tesisinin işletmecileri, dere suyundan daha kolay faydalanabilmek adına bu alanı tercih ettiklerini ifade ederken, gerek su ve hava gerekse de çevreyi kirletme noktasında aşırı hassas olduklarını, sürekli denetim ve sıfır kirlilik prensibiyle üretim yaptıklarını belirttiler.

Akfa Beton firması yetkilileri, toprak koruma projesine tam destek verdiklerini ve kirliliğin önüne geçmek için gereken tüm tedbirleri alacaklarına yönelik taahhütnameyi de ilgili kuruma ilettiler.

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.