DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2067247-1,89%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

460 okunma

CHP ADAY ADAYI ZAFER TEBER’DEN AKÇAKOCA ÖRGÜTÜNE ZİYARET

ABONE OL
11/05/2018 20:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce CHP Milletvekili aday adayı Zafer Teber  Akçakoca CHP ilçe başkanlığı ziyaretinde  yaptığı konuşmada, 24 Haziran erken genel seçim kararının ekonomideki çöküşün ve ülkenin iyi yönetilmemesinden kaynaklandığını söyledi.

1 Kasım 2015 seçimlerinde Düzce’de CHP’nin birinci sıra milletvekili adayı olarak seçimlere katılan ve partisinin Düzce’deki oy oranını önemli oranda artıran Zafer Teber, 24 Haziran  seçimlerinde yeniden aday adayı olarak geldiği Akçakoca’da  CHP ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Kendisini karşılayan yöneticiler ve partililerle bir süre sohbet eden ve hal hatır soran Teber, yaptığı konuşmada, neden erken seçim kararı alındığınına yönelik açıklamalarda bulunurken, önümüzdeki seçimler ve ülkenin içinden geçtiği sürece ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teber, “Düne kadar erken seçimden söz eden vatan hainidir diyen cumhurbaşkanı ne oldu da üç gün sonra karar değiştirip seçimleri bir buçuk yıl öne aldı?” diyerek başladığı konuşmasına.

Teber, “Çünkü ülkeyi artık iyi yönetemiyorlar değil, ülke yönetilemiyor. En yüksek karar merciinde oturuyor. Parlamento aritmetiği istediği oranda. Her dediği anında yerine getiriliyor, yapılıyor iken neden erken seçim? En kritik soru bu. Aslında kendileri de bu sorunun cevabını verdiler ‘Deprem geliyor’ diyerek. Çünkü ekonomi çökmüş. 2019’a kadar durumu kurtarmak mümkün değil. Endüstriyel yatırımların desteklenmesi gerek dedik, dikkate almadılar. Ülkemizin en büyük sanayi kuruluşları yılda % 9-10 kâr edebilirken, bunlar betona yatırım yaparak kârlılığı yüzde yüze  pompaladılar. İstihdam yok, üretim yok, cari açık giderek büyüdü. Tarımsal üretimde kendi kendine yeten ve önemli ihracat yapan yedi ülkeden biri olarak teslim aldıkları ülkemizde bugün ithal edilmeyen tarımsal ürün yok.” şeklinde konuştu.

Akçakoca CHP İlçe örgütünün çok başarılı çalışmalarda bulunduğunu, bunu geçen seçimlerde gösterdiğini vurgulayan Teber, ”Bu kez üzerimizde çok daha ağır bir yük ve sorumluluk var. Bir kat daha fazla çalışmamız lazım. Öyleki hiçbir kırgınlığa meydan vermeden, birbirimize kenetlenerek, birebir çalışarak oy oranımızı yükseltmeliyiz. Bunlar gidici… Her yola başvurabilirler. Sandık güvenliğine azami dikkat etmeliyiz” dedi.

Teber konuşmasını tamamlarken, CHP yönetiminden parti içi yoklamada kendisine destek olmalarını da istedi.

CHP İlçe Yönetimi ziyaretinin ardından Zafer Teber ve beraberindekiler, Akçakoca Basın ofisini ziyaret edip gazetecilerle bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.