DOLAR 32,5698 0.04%
EURO 35,0610 0.57%
ALTIN 2.427,310,18
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091474-3,89%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

850 okunma

CHP Akçakoca İlçe Başkanlığı’ndan 8 Mart Kadınlar Günü Programı

ABONE OL
08/03/2020 14:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçe başkanlığı tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün yıldönümü münasebetiyle bir dayanışma programı düzenlendi.

Mai Beyaz Restaurant’ta gerçekleşen programa CHP İl Başkanı Haluk Demir ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 5 ayrı ilçenin başkan ve yöneticileri de katıldı.

Saat 19.00’da başlayan 8 Mart Kadınlarla dayanışma yemeğinde, Vatan Partisi İlçe Başkanı Serap Naz Başar ile Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi MYK ve Parti Meclisi üyesi Neşe Perihan Kulak konuk olarak yer alırken, Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca Şubesi Başkanı Hüseyin Topuz ve çok sayıda STK temsilcisi de programın davetlileri olarak hazır bulundu.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda gözlerin aradığı Fikret Albayrak, Selçuk Yanmaz, Ömer Başar, Nurol Badanoz, Ali Fuat Akpınar, Ömer Çatak gibi eski ilçe başkanlarının katılmadıkları fark edilirken, son kongrede ilçe başkanlığına aday olan Ahmet Kaya ile Hamdi Deniz’in kendileri ve kendilerini destekleyen yönetim kurullarından da kimsenin katılmadıkları dikkatlerden kaçmadı.

Etkinliğe, CHP’nin eski ilçe başkanlarından bir tek Turan Güler’in katıldığı görüldü. Güler, CHP il yöneticileri, mevcut ilçe yöneticileri ve kadın kolları yöneticileriyle tek tek tokalaşarak başarı diledi.  

CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Saadet Yüncel, kadın kolları yöneticileriyle birlikte konukları restaurant girişinde karşıladılar. 

200 civarında konuğun katıldığı programın açılış konuşmasını Kadın Kolları Başkanı Yüncel Yaptı.

Yüncel konuşmasında, 8 Mart’ın çıkış hikayesine yol açan tarihsel olayları anlattı. Kadın sorunlarının dünya döndükçe devam edeceğine vurgu yapan Başkan Yüncel, 8 Mart’ın acı ve gözyaşıyla yapılan pembe bir devrimin sonucu olduğunu söyledi. 

Daha sonra kürsüye davet edilen CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, konukları selamlama konuşması yaptı.

Abanoz, ”kadınları toplumun her alanında görebiliyoruz. Bunu sağlama noktasında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha anıyoruz” şeklinde konuştu ve salonda bulunanlar ayağa kalkarak birlikte alkış tuttu.

Abanoz’dan sonra kürsüye davet edilen isim CHP İl Başkanı Haluk Demir oldu.

Demir konuşmasında, Atatürk döneminde dünyada isim yapan liderlerin isimlerinin zamanla unutulmasına rağmen, Mustafa Kemal’in adının her daim yaşadığını söyledi.  

Haluk Demir, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganını atan insanlara sormak istediği bir şey olduğunu, şehidin anne -baba, eş ve evladını anlamak gerektiğini belirttiği konuşmasının sonunda, ”Bütün şehitlerimiz için, Allah daima yanında iyi yerler versin” şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı, birlikte yenen yemekler ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.