DOLAR 32,4956 0.25%
EURO 34,5577 0.15%
ALTIN 2.495,940,53
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 2040316-1,12%
Düzce
29°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

404 okunma

CHP AKÇAKOCA YÖNETİMİNDEN AK PARTİ TEŞKİLATINA ZİYARET

ABONE OL
12/01/2018 14:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni ilçe yönetimi seçildikten sonra yaptığı ziyaretlerine bugün AK Parti teşkilatını ziyaretle devam etti.

Bugün saat 12.00’de yapılan ziyarete CHP heyetinin oldukça kalabalık olarak katıldıkları dikkat çekerken, ev sahibi AK Parti teşkilatının da konuklarını kalabalık bir yönetim grubu ile karşıladıkları görüldü.

İlk olarak bir konuşma yapan CHP ilçe başkanı Ömer Başar Akçakoca’nın yaşadığı belli başlı sorunlara işaret etti. Şehir içi trafiğinden 25 yıldır yapılmayan Melenağzı yoluna, Organize Sanayi bölgesinden üniversiteye kadar birçok alanda yürütülen ya da yürütülecek olan çalışmalar ile ilgili görüşlerini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapıcı bir eleştiriden yana tavır içerisinde olduklarını özellikle vurgulayan Ömer Başar,  Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça’dan Akçakoca’ ya daha fazla yatırım getirilebilmesi konusunda daha sıkı çalışmaları gerektiğini, kendilerinden bunu beklediklerini ifade etti.

Ömer Başar’dan sonra konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça nazik ziyaretlerinden ötürü Ömer Başar’a ve arkadaşlarına teşekkür ederek, ilçede hem belediye hem de hükümet imkanları ile yürütülen çok sayıda çalışma ve proje ile ilgili açıklamalar yaptı.

Uzunca süren sohbet bu projeler üzerine bazı eleştirilerin ve yeni önerilerin eklenmesiyle yaklaşık 1 saat sürdü.

Konuşmaların sonunda iki başkan ayağa kalkıp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler ve basın mensuplarına dönerek, ”arkadaşlar, mevzu Akçakoca ise gerisi teferruattır” dediler.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.