DOLAR 32,5661 0.16%
EURO 34,7133 0.12%
ALTIN 2.410,85-0,88
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2160192-0,07%
Düzce
22°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

356 okunma

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Düzce’de

ABONE OL
21/01/2021 11:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce ve ilçelerinde görev yapan din görevlileri ile bir toplantı yapmak üzere Düzce’ye geldi.

Saat 17.00’de Düzce’deki bir otelin konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Düzce merkez ve ilçelerinde görev yapan çok sayıda din hizmetleri görevlisi katılırken, toplantıya Akçakoca’dan da din görevlilerinin katıldıkları öğrenildi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı öncesinde bazı milletvekillerinin de Kılıçdaroğlu’na eşlik ettikleri görüldü.

Toplantının, CHP’nin toplumun nabzını tutmak perspektifiyle yapıldığı, farklı toplumsal kesim temsilcilerine yönelik olarak yapılan toplantı dizisinin bir parçası olduğu, benzer toplantıların CHP tarafından Türkiye’nin birçok farklı bölgesinde de yapılmakta olduğu bilgisine ulaşıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun din hizmetleri görevlileriyle yaptığı toplantının ardından il ve ilçe yöneticileriyle de bir değerlendirme toplantısı yaptığı öğrenildi.

Toplantıya Akçakoca’dan katılan heyetin başındaki isim olan ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

”Sevgili basın mensupları… Sizlerin de takip ettiği üzere CHP genel Başkanımız sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve grup başkan vekili sn. Engin Özkoç, emekli din görevlileri ile görüşmek üzere Düzce Konsopa oteline geldiler. Oraya CHP Düzce il yönetimi ve ilçe başkanları olarak katılım sağladık. Etrafımızda bulunan CHP belediyelerinin örgütlere destek olmaları gerektiğini, sahada vekil ile çalışmanın avantajı olduğunu, vekillerimizin bölgemize sıkça ziyarete gelip halkın taleplerini ve düşüncelerini, sorunlarını ilk ağızdan dinlemeleri gerektiğini dile getirdik. İlçemizin örgüt bazlı çalışmalarında hiç bir sorun olmadığı, halkçı bir anlayışla göreve devam eden Akçakoca CHP ilçe örgütünün başarılarının katlanarak devam edeceği hususunda da bilgilendirdik. Bizlerin açısından da çok verimli geçen bu görüşme iyi dilek ve temenniler ile son buldu.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.