DOLAR 32,4402 0.07%
EURO 34,4810 -0.06%
ALTIN 2.487,780,20
BIST 9.679,80-1,37%
BITCOIN 2035986-3,86%
Düzce
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

438 okunma

CHP grubu, Belediye’nin astırdığı pankart için Savcılığa suç duyurusunda bulunacak

ABONE OL
18/07/2020 18:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesinin Esentepe’ye astırdığı pankartla ilgili CHP İlçe Başkanlığı’ndan bir tepki geldi.

CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Belediye’nin takas antlaşamasıyla ilgili astırıp kısa sürede kaldırdığı pankartla ilgili olarak Pazartesi günü Cumhuriyet Savcılığı’na bir suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Başkan Abanoz’un açıklamasının tamamı şu şekilde:

”17 Temmuz tarihinde Esentepe kordona asılan pankartla kamuyu yanlış bilgilendirmek ve CHP’li meclis üyelerinin isimlerini yazarak hedef göstermek suçtur.

Kordon’a bina yapılmasını Parti olarak hiç istemedik ve buna itirazımız devam etmektedir. Tüm Akçakoca halkı bunu biliyor. Bu şekilde pankart asarak ne yapılmaya çalışıldığı, bunun kimin fikri olduğu, bunu yapanlar her kimse hesabını vermelidir.

Devraldıkları AKP Belediyesi’nin de pankartını asmışlardı. Şimdi kol kola girip bu ayıba AKP meclis üyeleri de ortak olmuştur. Suç olan bu davranışı örgüt olarak şiddetle kınıyoruz.

Tepkiler nedeniyle pankart geç saatte de indirilmiştir. Kordon karşılığında takası gerçekleştirilen Parla tesisleri KYK yurdu, MHP ve AKP meclis üyelerinin ayıbıdır. Tüm bu satışlardan bunlar sorumludur.

Gündemi değiştirip yağ gibi üste çıkmaya çalışmaları tamamen suçluluk ve çaresizliğin vermiş olduğu psikolojidir. Hiç bir alışverişi, hiç bir ihaleyi beceremeyen, devamlı şaibeli işler yapan belediye yönetimi, kötü gidişatı CHP ve iyi Parti grubuna mal etmeye çalışmaktadır.

MHP bu tür provokatif hareketlerle gündemi değiştirmek istemektedir, buna müsaade etmeyeceğiz. Bu nedenle Türk Ceza Kanunu’nun 122’nci maddesi gereğince Pazartesi günü Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağız.”

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.