DOLAR 32,5019 0.16%
EURO 34,7650 0.1%
ALTIN 2.480,960,78
BIST 9.568,760,40%
BITCOIN 20652203,45%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

387 okunma

CHP HEYETİ CAMİ AÇILIŞINA KATILDI

ABONE OL
15/06/2018 10:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. sıra milletvekili adayı Zafer Teber, Darıyeri Hasanbey Köyü’nde cami açılışına katıldı.

Milletvekili Adayı Zafer Teber, kendi köyü olan Darıyeri Hasanbey Köyü’nde yeni yapılan bir camiinin açılışına katıldı.

 Teber, temaslarda bulunmak üzere geldiği kendi köyünde bayramlaşma münasebetiyle Ramazanın son gününde açılışı yapılan caminin törenine katıldı. Diğer siyasi partilerin ilgi göstermediği cami açılışı iftar programı ile devam etti.

Yeni yapılan caminin açılışı için Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar’da hazır bulundu.

Öncesinde dualar eşliğinde kuran tilaveti yapıldı. Ardından ise iftar programına geçildi ve köy halkı cami avlusunda oruçlarını açtı.

İftar programından hemen sonra ise açılışı yapılan caminin yapımını üstlenen iş adamı Selçuk Ceylan’a ise plaket ve hediye takdimi yapıldı.

Ramazanın son gününde açılışı yapılmasının nedeni ise açılışı yapılan bu camide ilk bayram namazının cemaatle birlikte kılınabilmesiydi.

Ramazan ayının son iftarını da cemaatle birlikte yapma fırsatı bulan Teber, böyle gönlü büyük işadamlarının faydalı icraatlar ortaya koymasının herkes tarafından kabul gördüğünü ifade ederek şunları söyledi:

”Darıyeri Hasanbey Köyü’müze güzel bir eser daha kazandıran ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Köy halkımızın daha ferah, daha modern, daha nezih bir camide ibadetlerini yapabilmeleri için yapılan bu camimiz için değerli büyüğümüz Selçuk Ceylan’a teşekkürlerimi sunuyor ve herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.