DOLAR 32,6010 0.12%
EURO 35,0335 0.51%
ALTIN 2.426,310,14
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2095206-3,67%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

339 okunma

CHP İl ve İlçe Kurultay Delegelerinden Genel Merkez’e Ziyaret

ABONE OL
05/03/2020 18:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl ve İlçe kurultay delegeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Partinin üst düzey yönetici kadrolarına ziyaret gerçekleştirdi.

Saat 10.00’da CHP Genel Merkez binasında başlayan ziyaret trafiği saat 18.00’a kadar sürerken, ziyarete Düzce İl Başkanı Haluk Demir, Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz ve diğer ilçe ve merkez kurultay delegeleri katıldı.

CHP delege heyetinin ilk ziyareti Partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na oldu. Ziyarette Düzce ve ilçelerinden selamları Kılıçdaroğlu’na iletilirken, Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Akçakoca’nın çeşitli sorunlarını genel başkanla paylaştı. 

CHP Akçakoca ilçe örgütünün binasının taşınması ve yeni bir araç alınması konularında destek isteyen Abanoz’a, Genel Başkan Kılıçdaroğlu tam destek sözü verdi.

Kılıçdaroğlu, Akçakoca’dan ümitli olduklarını ve çok şey beklediklerini ifade ederken, önümüzdeki dönemde Akçakoca’yı çok sık ziyaret edeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, ayrıca ”İl ve İlçe Yönetiminin geneli genç ekiplerden oluşuyor olması çok güzel. Yönetimlere seçilen genç arkadaşlarımızın partimizin dinamik tabanını temsil ettiğinden eminim. Kadınlarımızın ve gençlerimizin siyasette daha aktif roller alması gerekiyor. Buna uygun yönetimler oluştuğunu görmekten de çok memnunum” dedi.

Kılıçdaroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yeni seçilen Düzce il ve  İlçe başkanları ile Kurultay delegeleri ve Düzce İl yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Ardından söz alan Abanoz ise yaptığı konuşmada, “Genç ve liyakatli bir kadro oluşturmaya özen gösterdik. Bunun yanında öncelikle kadınlara yer verdik. Bizler yaşadığımız şehrimize, Akçakoca’ya hizmet edebilmek adına böylesine güzel bir oluşumda yan yana gelerek, Partimize yakışır bir mücadele hattı örmeye başladık” şeklinde konuştu.

Düzce ve ilçelerinin kurultay delegelerinin ikinci ziyareti ise Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ya oldu.

Salıcı ile Düzce ve ilçelerinde yürütülen siyasete ilişkin sohbet eden heyete, Genel Başkan Yardımcısı her konuda destek olacaklarını belirterek, ‘desteğimiz sonsuzdur’ dedi.

Heyet, daha sonra CHP Genel Merkez İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile çok sayıda milletvekilini ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundu.

Oldukça verimli geçtiği öğrenilen ziyaretler, toplu hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona erdi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.