DOLAR 32,5667 0.24%
EURO 34,9675 -0.04%
ALTIN 2.445,180,38
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20912950,06%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

391 okunma

CHP İlçe Başkanı Abanoz’dan hediye takdimi: ”Tüm imkanımızla yanınızdayız”

ABONE OL
06/11/2020 18:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı, eğitimde elde ettikleri gurur verici başarılarıyla dikkat çeken iki kardeşe ve Teknofest’te Akçakoca’ya büyük bir iftihar yaşatan Dereköylü gençlere birer ziyaret gerçekleştirerek hediyeler verdi.

CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz ve ilçe kadın kolları başkanı Saadet Yüncel’in ziyaretlerinin ilk durağı EBA uzaktan eğitim programında il birincisi olan iki kardeşin evi oldu.

Akçakoca’ya çifte mutluluk yaşatan Nisa Sevim Engin ve Tuğra Hüseyin Engin’in evine giden CHP’liler, hem öğrencileri hem de ailelerini tebrik ettiler.

CHP ilçe başkanı Abanoz, öğrencilere hediyeleini takdim etmeden önce yaptığı konuşmada şunları söyledi:

”Öncelikle sizleri tebrik ailelerinize de teşekkür etmek istiyorum. Sizin gibi zeki ve başarılı çocuklar yetiştirdikleri için.
Atatürk manevi mirasının bilim ve akıl olduğunu söylemiştir. Sizler Ata’nın bu mirasını kendinize düstur edinmiş, ilmin ışığında, hayallerinizin peşinden koşup teknoloji çağının da getirisi olarak yeni icatlar peşinde göğsümüzü kabarttınız. Bizler de bunu duyduk ve takdir edilmeli bu gençler diyerek ziyaretinize geldik.”

‘Marifet iltifata tabidir’ ifadesini kullanan Abanoz, başarılı kardeşlere Türk bayrağı ve Nutuk kitabından hediye etti.

CHP ilçe başkanı ve ilçe kadın kolları başkanının ikinci ziyaret adresleri ise Dereköy oldu. Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise sayılı havacılık ve uzay teknolojisi fuarlarından olan TEKNOFEST’te ilçemizi gururla temsil eden aynı köyden 7 kafadar arkadaşı ziyarete eden CHP heyeti, burada gençleri tebrik edip hediyelerini takdim etti.

Abanoz burada yaptığı konuşmada, ”muhtaç olduğunuz kudretin damarlarınızdaki asil kanda mevcut olduğu şuradan çok belli ki memleketin küçük bir ilçesinin küçük bir köyündeki 7 genç olarak dünyanın en büyük teknoloji festivalinde dereceye girebildiniz. Sizlere güvenimiz tamdır. Tüm yaşantınız boyunca başarılarınızın katlanarak devam etmesini dileriz. Göğsümüzü kabartan her işinizde imkanlarımız dahilinde yanınızda olacağız” dedi.

Gençlere de hediyelerini takdim eden Abanoz ve arkadaşları, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

Adobe Satın Al


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.