DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2038566-2,80%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

329 okunma

CHP İlçe Başkanından Ak Parti Eski Milletvekilinin Paylaşımına Tepki!

ABONE OL
19/10/2020 13:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, Ak parti eski milletvekili Akçakocalı Osman Çakır’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya sert bir tepki verdi.

Çakır’ın paylaşımı şu şekilde:

Osman Çakır’ın paylaşımına tepki veren CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz ise şu açıklamayı yaptı:

”Uzanlar en azından Amerika’dan çalıp kendi memleketlerine harcıyordu. Bunlar ise tam tersini yapıyor. Gelelim asıl mevzuya….

Eski AKP vekili çıkmış vatan, millet, paylaşma söylemleri ile sosyal medyada duygu ve düşüncelerini ifade etmeye çalışmış. FETÖ namussuzuyla boy boy fotoğrafı olan bu insanlar şimdi de çıkmış milletin malına, parasına çökmek için ki zihniyet zaten buydu!!

18 yıldan beri hiç değişmedi,susalım diyoruz olmuyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz anlayışıyla yapılan paylaşımın ardından kimse çıkıp da ‘aman efendi sen neler söylüyorsun, paylaşmak, bölüşmek, zenginden alıp fakire- fukaraya dağıtmak, eşitlik, hak, hukuk, adalet bizim misyonumuz değil. O işleri kominist dediğimiz insanlar yapar, bu düşünce bize ters’  demiyor.

Aslında doğru tektir deriz ya. Tam da işin orasındayız. Her dönemin zenginini o dönemin hükümetleri yarattıysa eğer bu zenginleri de siz yaratmış olabilir misiniz acaba?

Aklı olan biraz düşünmez mi ben ne söylüyorum, bu sözün sonu nereye gider diye. Düşünmez tabi. FİKRİ NEYSE ZİKRİ DE ODUR. Yaparsınız siz, onuda yaparsınız. Hakkıyla, emeğiyle kazanan insanın cebinden almayı, malına, mülküne çökmeyi iyi bilirsiniz. Ama bunları yaparken o tertemiz vatanı, milleti, bayrağı, halkı işe karıştırmayınız.

Son bir hatırlatma: Uzanlar dediğiniz insanları yargılayan hakimler, savcılar FETÖ’den içerideler.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.