DOLAR 32,4342 0.23%
EURO 35,0504 -0.17%
ALTIN 2.325,050,24
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23002172,02%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

321 okunma

CHP ilçe kongresi coşkulu başladı

ABONE OL
12/01/2020 15:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe kongresi başladı. Heyecanın had safhada olduğu kongrede adaylar sırasıyla kürsüye çıkarak konuşmalarını yaptı. Heyecanlı konuşmaların ardından ilçe başkanı ve yönetimini belirleyecek olan delegeler oy kullanmaya başladı.  

Kongreye katılan CHP Ankara milletvekili Nihat Yeşil, kongreye başkanlık ederken, saat 11.00’de başlayan kongrede salon doldu taştı.

CHP’nin ilçe kongresine davet edilen Akçakoca Belediye başkanı Okan Yanmaz ve bazı siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri salondaki yerlerini alırken, CHP İl Başkanı İlhan Duru ve eski belediye başkanlarından Fikret Albayrak başta olmak üzere, CHP’nin komşu ilçelerdeki başkan ve yöneticileri de kongreye katıldılar.

Salonda yer bulunamazken, salon dışında da tulum ekibi konuklara coşturdu.

Kongreye katılan tüm konuklar için CHP ilçe başkanlığı tarafından yiyecek ve içecek ikramları yapıldı.

Belediye nikah salonunda başlayan ilçe kongresi yapılan sunum ve konuşmalarla başlarken, Ankara milletvekili Yeşil, genel siyasetin çeşitli gündemlerine ilişkin bir konuşma yaptı.

Vekil Yeşil’in ardından mevcut ilçe başkanı Ömer Başar, geçmiş dönem faaliyetlerini konuklara anlattı.

Daha sonra ilçe başkanlığına aday olan isimler çekilen kura ile belirlenen sıra düzenine göre konuşmalar yaptılar. 

Adayların heyecan ve coşku dolu konuşmaları sık sık alkışlarla kesilirken, adayların konuşmalarında dile getirdikleri ortak şey ise, kim kazanırsa kazansın kendilerinin destek olacağı yönündeki sözleriydi. 

Yapılan aday konuşmaları sonrasında seçimlere geçildi. 

Partinin 106 delegesinden salonda bulunanlar, kapalı zarf usulüyle yapılan oylamada, tercihlerini sandığa attılar. 

Oy verme işlemleri saat 17.00’ye kadar sürecek. Ardından yapılan sayımlarda kimin ilçe başkanlığını kazandığı ortaya çıkacak. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.