DOLAR 32,5747 0.09%
EURO 35,0359 0.4%
ALTIN 2.426,100,14
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2086015-3,47%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

440 okunma

CHP ilçe örgütü aracılığıyla Ankara artık yanı başımızda

ABONE OL
26/02/2020 16:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akçakoca ilçe örgütü bugün bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

 

İlk ziyaretlerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile partinin genel merkez binasında gerçekleştiren ilçe başkanı Tuğrul Abanoz ve arkadaşları, bu ziyarette Akçakoca’nın sel afetinden beri içine girdiği zorlu durumu aktardı.

Başkan yardımcısı Torun’a Akçakoca ile ilgili bir rapor takdim eden Abanoz ve yönetimindeki arkadaşlarına CHP’nin Düzce il yöneticisi Naim Top da eşlik etti.

CHP Akçakoca heyetinin ikinci ziyareti ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a oldu.

Mansur Yavaş, Akçakocalı heyeti 2 saate yakın ağırlarken, keyifli geçen ziyarette ağırlıklı olarak Akçakoca’nın sorunları dile getirildi.

Sel afeti nedeniyle Akçakoca’nın turizm açısından zor bir dönem geçirdiğini belirten Başkan Abanoz, bu alanda Mansur Yavaş’tan destek istedi. 

Akçakoca’nın deniz ve alternatif turizm olanakları açısından Ankara için iyi bir seçenek olduğunu kaydeden Abanoz, başkan Yavaş’a kalın bir dosya takdim etti.

Akçakoca heyetini dinleyen Ankara B.Ş.B. Başkanı Mansur Yavaş, başta MTA tesisleri konusu olmak üzere, birçok konuda destek sözü verdi.

Yüreğinin her zaman  zaman Akçakoca ile birlikte olduğunu söyleyen Mansur Yavaş, önümüzdeki günlerde Akçakoca’ya özel bir gezi düzenlemeyi düşündüğünü söyledi.

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.