DOLAR 32,5123 0.06%
EURO 34,9852 -0.13%
ALTIN 2.438,370,10
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21033460,48%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

498 okunma

CHP, ”iyi ki varsınız!” dedirtti

ABONE OL
20/07/2019 16:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sel afetinin büyük zarara yol açtığı Akçakoca’ya CHP’li belediyelerden yardım gecikmedi.

Ekrem İmamoğlu’nun başkanlık koltuğunda oturduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi acil ihtiyaçlarla dolu kamyon ve tankerlerin yanı sıra yolların açılması için iş makinelerini ilçeye gönderdi.

Yine Mansur Yavaş’ın başkanlığındaki Ankara Büyükşehir Belediyesi de ilk yardıma koşan belediyelerden oldu.

Düzce’nin iki büyük ilçesi Akçakoca ile Cumayeri’nin sel ve heyelan afetleri yüzünden çok zor bir dönemden geçtiği şu günlerde hem devletten hem de yerel yönetimlerden yardımlar hız kesmeden devam ediyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı geldi İki ilçe ve onlara bağlı köylerin kısa sürede yaralarını sarması için CHP’den de Düzce’ye destek artarak sürüyor.

İlk etapta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın afet nedeniyle dün soluğu aldığı Esmahanım Köyü’nü bugün ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ziyaret etti.

Öğle saatlerinde Düzce’ye gelen ve partililerle kısa bir istişare yapan Karaca, son durum hakkında bilgiler aldıktan sonra vakit kaybetmeden selden etkilenen bölgeleri incelemek için CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru ve il yönetimi eşliğinde Akçakoca’ya hareket etti. 

CHP’li büyükşehir belediyelerinden geldi Ayrıca afetzede bölgere büyük yardımlar yine CHP’li büyükşehir belediyelerinden geldi.

Düzce’nin iki ilçesini selin vurduğu bilgisini alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu henüz kısa süre önce ziyaret ettiği Akçakoca ile köy yollarının tamamı kapanan Cumayeri için tüm imkanları seferber etti.

Büyükşehir belediyesi iş makinelerini yol açma çalışmalarına destek olmak için Düzce’ye gönderen İmamoğlu ayrıca İSKİ temiz su kullanma aracını da yönlendirdi.

Yine aynı şekilde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatlarıyla 2 yardım kamyonu ilçeye ulaştı.

İl Başkanı Duru: Yardım paketleri dağıtılıyor

CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru, Öncü Haber’e özel yaptığı açıklamada, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinden Düzce’ye yardımların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

İl Başkanı Duru, “Afetin ardından İstanbul ve Ankara il başkanları ile irtibata geçtik. Eksikleri bildirdik. Bu doğrultuda İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinden yardımlar Akçakoca’ya ulaştı tankerler İş makineleri ve kepçeler şehir merkezi ve köylerimizde çalışmaya başladı. Yardım paketlerinin dağıtımı yapılıyor.” dedi. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.