DOLAR 32,6019 0.38%
EURO 34,7817 0.1%
ALTIN 2.496,360,50
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20574754,00%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

363 okunma

CHP’de çift başlılık kokan hareketler… Gözler Ahmet Kaya’da

ABONE OL
21/10/2020 10:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akçakoca’da seçimle iş başına gelen bir ilçe yönetimi olmasına rağmen, mevcut seçilmiş yönetimin yanı sıra farklı bir yönetim varmış gibi yapılan paylaşımlar parti tabanının tepkisini çekince, çift başlılık kokan son paylaşım alel acele yayından kaldırıldı.

Partinin, ilçe kongresinde yapılan demokratik yarış sonucunda CHP ilçe başkanlığına seçilen Tuğrul Abanoz ve arkadaşlarının başarılı çalışmalarına rağmen, seçimde en çok ikinci oyu alan Ahmet Kaya’nın muhtemel yönetim kurulunda yer alan isimlerin hazımsızlık kokan paylaşımları giderek artınca, parti tabanı sert tepki göstermeye başladı.

Ortada seçilmiş bir yönetim aygıtı var iken o yönetime destek vermek yerine sanki kongre süreci devam ediyormuş gibi bir takım toplantılar yapan Ahmet Kaya’nın grubu, yaptığı toplantıları da sosyal medya hesaplarından paylaşarak hizipçilik algısını güçlendiriyor.

Ahmet Kaya’nın yönetiminde yer alan grubun yaptığı toplantı ve paylaşımları, parti örgütüne paralel bir yapılanma görüntüsü meydana getirirken, merkezi idare ve yerel yönetimlerde iktidarı hedefleyen CHP’de yaşanan bu rahatsız edici hareketler CHP üyelerinin tepkisini çekmeye başladı.

Verilen tepkiler üzerine sözkonusu paylaşımın yayından kaldırıldığı fark edilirken, CHP’li kimliğini her türlü maddi olanaklara tercih eden Ahmet Kaya’nın bu türden hizipçilik kokan paylaşımlara neden engel olmadığı bilinmezliğini korurken, Kaya’nın böyle şeylere bundan sonra izin verip vermeyeceği ise parti üyelerinin son günlerde merak ettiği konular arasında. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.