DOLAR 32,5632 0.13%
EURO 34,9157 0.67%
ALTIN 2.434,380,08
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21719490,75%
Düzce
25°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

323 okunma

CHP’DE İL BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ ADAY

ABONE OL
22/12/2017 09:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kongre heyecanının sürdüğü Cumhuriyet Halk Partisi’nde il başkanlığı yarışı başladı. 30 Aralık’ta yapılacak kongre öncesi CHP Üyesi Hayati Çaklı, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile CHP Düzce İl Başkanlığı koltuğuna talip olduğunu açıkladı.

Düzce’de son olarak Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi’ni tamamlayan CHP’de adım adım il başkanlığı kongresine yaklaşılırken, adaylık açıklamaları da gelmeye başladı.

30 Aralık Cumartesi günü yapılacak

CHP Düzce İl Başkanlığı Kongresi için hazırlıklar sürerken, CHP Üyesi Hayati Çaklı bugün parti binasında yaptığı basın açıklaması ile il başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

“Göreve talip olduğumu ilan ediyorum”

Halktan aldığı güçle CHP İl Başkanlığı yarışında ‘Ben de varım’ demekten duyduğu mutluluğu dile getiren Çaklı, şöyle konuştu:

“Bu onurlu mücadelede ön saflarda yürümek adına hep birlikte yola çıkıyoruz. Hedefleri olan bir il başkan adayı olarak, asıl olan birleştirici bir güç olmayı başarabilmektir. Gün birlik günüdür. Bu bilinçle daha aktif daha etkin bir yönetim kurulunun oluşmasına kayıtsız kalmamak adına arkadaşlarım ile birlikte il başkanlığına talibiz. Partimizin değerli fertlerine, gerekse toplumun tüm kesimlerine, hemşerilerime, daha etkin, gündemi takip eden değil takip edilen, fikirleri daha genç, kadın emeğinin daha aktif olduğu, çalışkan bir il başkanı ve yönetim kurulu oluşması beklentisi, etkin bir muhalefet talebi konusunda kayıtsız kalmayacağımızı, bunun gereği olarak göreve talip olduğumuzu buradan ilan ediyorum.”

“Bu büyük mirası geleceğe taşımak bizim görevimiz”

CHP’yi Düzce’de tesis etmek ve yerel yönetimi yeniden inşa etmek gerektiğini kaydeden Çaklı, şunları kaydetti:

“Tüm bunların devamı ve gayretimiz CHP iktidarını ilimizde tesis etmek, yerelde, il ve ilçelerimizde, sosyal demokrat yerel yönetiminiyeniden inşa etmektir. Cumhuriyetimiz sayesinde halkımızın büyük bedeller karşılığında elde ettiği kazanımlar bugün ciddi bir saldırı altındaysa, bunda en büyük sorumluluğu bize düşmektedir. Bu kadar büyük mirası, doğru bir yönetim anlayışı ile geleceğe taşımak, bizim görevimizdir.”

“Sizin dünyayı güzelleştireceğinize inancım tamdır”

Geleceğin gençleri ve kadınlarına da destek olacaklarını belirten Çaklı, “Ve geleceğimiz gençlerimiz. Gençlerimizi burada kağıt üzerinde bırakmayacağız. Gençliğin destekçisi olacağız. Geçlerin bilgi ve birikimlerini bir havuzda toplayıp onları kullanarak bizim tecrübelerimizle birleştirip beraber hareket edeceğiz. Ve kadınlar… Devrimci kadınlarımız… Siz kadınlarımız hayır referandumda ve seçimlerde neler yapabileceğinizi gösterdiniz ve yine gösterebilirsiniz. Siz isterseniz dünyayı değiştirirsiniz. Düzce’yi beraber yöneteceğiz. Sizin dünyayı güzelleştireceğinize inancım tamdır.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.