DOLAR 32,5240 0.2%
EURO 34,5797 0.07%
ALTIN 2.492,520,27
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 20740950,84%
Düzce
29°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

695 okunma

CHP’li Kadınlar Ayak Basmadık Köy Bırakmadılar

ABONE OL
04/04/2017 09:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca kadın kolları yönetimi, referanduma yönelik olarak köylerde yürüttükleri HAYIR çalışmalarını tamamladıklarını, kalan iki haftada ise ilçe merkezindeki sokak ve caddelerde çalışmalar yürüteceklerini ifade ettiler.

..

Kadın Kolları Başkanı Fadime Kızıl Yıldırım, ‘’kadın kolları olarak köylerdeki çalışma programımızı tamamladık. Kalan günlerde ilçe merkezinde çalışacağız. Köy çalışmaları ise bizim dışımızda CHP’nin ilçe ana kademe yönetimi ile diğer HAYIR çalışması yürüten sivil toplum kesimleri tarafından devem ettirilecek’’ dedi.

   

Akçakoca’nın tüm köylerinde HAYIR çalışması yürüttüklerini belirten Başkan Yıldırım, köylerde vatandaşın HAYIR’a eğiliminin oldukça yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

15 yıldır ne istediler de vermedik. Şimdi ne yapmaya çalışıyorlar ?

   

Gittikleri tüm köylerde, HAYIR broşürleri dağıttıklarını, birçok yerde evlere davet edildiklerini, evlerde sözlü olarak neden hayır dediklerini anlattıklarını belirten Yıldırım, vatandaşların bu referandumla ülkenin nereye sürüklenmek istediğinin farkında olduğunu söyledi.

   

Köylerde yaşayan vatandaşların derin bir ferasetle olaya yaklaştığını belirten Yıldırım, özellikle ev toplantılarında vatandaşların, ‘’15 yıldır iktidardalar. Ne istediler de vermedik. Şimdi bu referandum da neyin nesi. Artık yeter.’’ serzenişlerine çokça tanık olduklarını ifade etti.

   


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.