DOLAR 32,3387 0.24%
EURO 35,1210 -0.12%
ALTIN 2.308,431,37
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22839463,16%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

322 okunma

CHP’nin 8 Mart Programında Şehit Duyarlılığı… İçeriği Değiştirdiler

ABONE OL
06/03/2020 11:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne yönelik programın içeriği İdlib’den gelen acı haberin ardından değiştirildi.

Program davetiyelerinin çok daha önceden basılıp dağıtılmış olması nedeniyle, etkinlik iptal edilemezken, CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, programın içeriğinin şehitlerin aziz hatırasına yakışır bir içerikle değiştirdiklerini söyledi.

PROGRAMDAN EĞLENCE KISMI ÇIKARTILDI

Abanoz yaptığı açıklamada, bir restoranda gerçekleştirilecek olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinin içerisinden İdlib’den gelen şehit haberlerinin ardından fasıl ve eğlence kısmının çıkartıldığını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti:

‘’Etkinlik davetiyelerini sadece Akçakoca’da değil civar ilçelerde de dağıtmıştık. Ücretli olan davetiyelerimiz neredeyse tükenmişti. Dolayısıyla etkinliğimizi iptal etme imkanımız kalmamıştı. Fakat biz program dahilinde olan fasıl ve eğlence kısmını çıkartarak, 8 Mart’ın anlamına binaen yapılacak konuşmalar ve slayt gösterileriyle etkinliğimizi tamamlayacağız.‘’

‘DAVETİYELERİMİZ İDLİB SALDIRISINDAN ÖNCE DAĞITILMIŞTI’

Başkan Abanoz, 8 Mart davetiyelerinin İdlib’deki hain saldırıdan önce dağıtıldığını belirterek, şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileklerini ilettiğini söyledi.

CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, 8 Mart’ın dünya kadınlarının bir mücadele ve dayanışma günü olduğunu, bu bilinç ve düşünceyle haksızlık ve eşitsizliğe karşı her zaman kadın haklarına karşı duyarlı olduklarını söylerken, 7 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek olan etkinliklerine tüm kadınları ve kadın haklarından yana olan herkesi davet ettiklerini de sözlerine ekledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.