DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2074648-2,72%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

598 okunma

CHP’nin HAYIR Çalışmasında 4 Tecrübeli Siyasetçi Bir Arada

ABONE OL
05/04/2017 11:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Akçakoca köylerinde yürüttüğü referandum çalışmaları her yeni gün takviye edilerek yürütülüyor.

Son olarak Kurukavak köyünde yapılan köy ziyaretinde, CHP heyetine eşlik eden isim, kendisi de Kurukavak köyünden olan eski CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu oldu.

Deneyimli siyasetçi Karslıoğlu ile birlikte, eski belediye başkanı Fikret Albayrak, eski ilçe başkanı Selçuk Yanmaz, mevcut ilçe başkanı Turan Güler ve partinin gençlik kolları başkanı Önder Güner’in birlikte ziyaret ettiği Kurukavak köyünde, köy halkı konukları kapıda karşıladı.

CHP heyetine büyük bir ilginin görüldüğü Kurukavak köyünde muhtar Hasan Ceylan, konuklara hitaben bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Kısa bir sohbetin ardından CHP heyetinde yer alan eski ve yeni siyasetçiler, 16 Nisan’da yapılacak referanduma yönelik olarak neden HAYIR oyu verilmesi gerektiğini açıkladılar.

Anayasa değişiklik maddelerinin ülkenin geleceğini ne yönde etkileyeceğini detaylı bir biçimde anlatan hatiplerin konuşmasının ardından, Kurukavak köyü halkı da gerek sorular sorarak, gerekse de fikirlerini paylaşarak tartışmaya katıldılar.

Bazı vatandaşlar 18 yaşında milletvekili olma değişikliğinin kendi çocukları için değil, iktidarda yer alanların çocukları için yapıldığını ileri sürdüler.

Anayasa maddelerine yönelik sohbetin yanı sıra, Kurukavak köyünden vatandaşlar, kendi köy yollarının yapılmamasına duydukları tepkiyi de CHP heyetiyle paylaştılar.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.