DOLAR 32,4925 -0.16%
EURO 34,9806 0.4%
ALTIN 2.431,380,35
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2101230-0,53%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

237 okunma

CHP’nin iddialı başkan adaylarında yüzler gülüyor

ABONE OL
15/10/2019 11:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin önümüzdeki aylarda yapılacak olan ilçe kongresi öncesinde iki iddialı başkan adayında yüzler gülüyor. 

İkisi de birbirinden iddialı olan Ahmet Kaya ve Tuğrul Abanoz, bir yandan kongre çalışmalarını yürütüp delegelerle kontakt kurarken, diğer yandan yönetim kurulu listelerini şekillendiriyorlar. 

Gazete ofisimizi ziyaret eden her iki başkan adayı, CHP ilçe örgütünde birlik ve beraberliğe olan inançlarını yinelerken, kongre sürecinin ilçe tarihinde görülmedik bir bütünleşmeye yol açacağının altını çizdiler.

Gelenek ve gelecek bir arada olacak…

Geleneksel örgütlenme anlayışının partide bir birikime yol açtığını, Akçakoca’da birçok değerli siyaset insanının, farklı dönemlerde CHP saflarında sorumluluk aldığının altını çizen her iki genç aday, bu birikime sahip çıkacaklarını, bunun yanı sıra, gelişimin öncü dinamiği olan gençlere de parti yönetimlerinde sorumluluk vererek CHP’nin sürekli gelişen ve değişimi yakalayan parti nit

eliğini Akçakoca’da da hissettireceklerini söylediler.

Kongreye dönük çalışmalarını sürdürdüklerini ve parti tabanı ve delegeleriyle irtibat halinde olduklarını beyan eden Kaya ve Abanoz, ilçe başkanlığı seçimleri sürecinde birbirlerine başarılar dilerken, kazananın her halükarda CHP olacağının altını çizdiler.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.