DOLAR 32,3386 0.24%
EURO 35,0872 -0.19%
ALTIN 2.307,951,35
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22840832,68%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

783 okunma

CHP’ye Ayazlı Mahallesinde İlgi Yüksek

ABONE OL
07/04/2017 16:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP AYAZLI MAHALLESİNDEYDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Fikret Albayrak öncülüğünde mahallelerde yürüttüğü HAYIR çalışmalarına ilgi her geçen gün artıyor. Son olarak Ayazlı mahallesi halkıyla Dernek lokalinde bir araya gelen vatandaşların sayısının da Albayrak’ın konuşmalarına ilgisinin de bir hayli yüksek olduğu görüldü.

Akçakoca Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı ‘hayır’ için çalışmalarına devam ediyor.


Son olarak Ayazlı Mahallesi’ni ziyaret eden CHP Örgütü, vatandaşlarla Ayazlı Derneği’nde buluştu.


Eski Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yaptığı konuşmasında yeni kurulan Ayazlı Mahallesi Derneği yönetimini kutladı.


Albayrak, 16 Nisan’da siyasi kararlar ile oy atılmaması gerektiğini bildirerek, “Evet ya da hayırı anlatırken siyasi düşüncelerimizden muhakkak sıyrılmamız gerekiyor. Sıyrılamazsak bir şekilde yanlış karar verme, yanlış yere oy kullanma gibi bir sonuca varabiliriz.” dedi.


16 Nisan’da oylanacak olan Anayasa Değişiklik Teklifinde yetkilerin tek kişide toplanmasının oylanacağını ifade eden Albayrak, “Bu anayasa paketinin her maddesinde tek kişiye yetki verme var. Burada asıl mevzu bu. Yoksa Türkiye’nin herhangi bir sorununu çözecek bir şey yok bunun içinde. Bu anayasanın tek amacı tek kişiye yetki verilmesidir.” diye konuştu.


Albayrak, 15 Temmuz’da bu anayasa teklifinin kullanılmış olması sonucu sadece Cumhurbaşkanı’nı ele geçirmenin yeterli olacağını belirterek “Çünkü bütün yetkiler onda. Cumhurbaşkanını aldığınızda zaten ülkeye darbe yapmış olurdunuz. Ama 15 Temmuz’da bütün kurumlar ayağa kalktı, yargı, milliyetçi ordu ayağa kalktı, Meclis açıldı sabahlara kadar mücadele verdi. Halk da sokağa indi herkes bir koldan mücadele verdi. Ama yetki bir kişide olsaydı, sadece bir kişi almakla darbe gerçekleşmiş olacaktı.” değerlendirmelerinde bulundu.


Gelişmiş ülkelerin anayasalarının oylanacak anayasadan farklı olduğunu iddia eden Albayrak, “Gelişmiş ilk 20 ülkelerin anayasaları bundan farklı. Bu anayasa geri kalmış ülkelerin anayasalarına benziyor. Emperyalist güçlerin müdahale ettiği ülkelere ve onların anayasalarına bakın. Çok büyük bir tehlike var. Yarınlardan büyük endişe duyuyoruz.” dedi.

Bizi yönetecek insanların, bizi nasıl yöneteceğine biz karar verelim diyen Albayrak tüm vatandaşlardan referandumda ‘hayır’ oyu kullanmalarını istedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.