DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20839802,26%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

321 okunma

CHP’YE İLGİ YÜKSEK DÜZEYDE

ABONE OL
13/02/2019 15:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti İttifakı’nın ortak adayı olan Fikret Albayrak, beraberinde ilçe başkanları ve yönetim kurulundan bazı isimlerle, Nakliyeciler Kooperatifi ve tekstil atölyesi ziyaretleri gerçekleştirdi. Albayrak bu ziyaretlerde seçimlere yönelik projelerini anlattı.

Gün içinde yapılan ilk ziyaret Akçakoca Nakliyeciler Kooperatifi yönetimine oldu. Albayrak ve arkadaşları, burada Kooperatif Başkanı Muammer Büyük ve nakliyeciler tarafından ağırlandı.

Heyetlerin çay eşliğinde yaptıkları sohbetin ardından CHP Belediye başkan adayı Fikret Albayrak, seçimlere dönük projelerini nakliyeci esnafına anlattı.

”Kamyon garajı için kafamda bir yer var, rant oluşmasın diye yerini söylemiyorum”

Nakliyeci esnafına projelerini ve yürüteceği çalışmaları anlatan Albayrak, nakliyecilerin özellikle büyük araç garajının kendilerine yetmediğini ifade etmeleri üzerine, bu konuyla ilgili bir proje hazırladığını söyledi.

Albayrak, kafasında alternatif TIR garajı olarak yapmayı düşündüğü bir yerin olduğunu fakat mevcut yerin rantının yükselmemesi için şu aşamada yerini söyleyemeyeceğini ifade etti.

”Akçakoca’ya yeni iş alanları açacağız”

Fikret Albayrak ve beraberindekilerin ikinci ziyaret adresi ise bir tekstil atölyesi oldu.

Burada çalışanlara bir sunum yapan Albayrak, tekstil atölyelerinin ilçeye getirilmesi konusunda kendisinin çok emek verdiğini ve Akçakoca’ya iş ve istihdam olanağı sağladığını söyledi.

Albayrak ayrıca, yeniden belediye başkanı seçilmesi hallinde yeni atölyelerin de Akçakoca’ya gelmesi için görüşmeler yapacağını ve Akçakoca’da yüzlerce gencin iş sahibi olmalarını sağlayacağını sözlerine ekledi.

Fikret Albayrak, gittiği yerlerden kendisi için seçim desteği de isterken, ziyaretler, toplu hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

 

 

   .

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.