DOLAR 32,5757 0.08%
EURO 34,8961 0.07%
ALTIN 2.435,190,22
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21744860,32%
Düzce
28°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

316 okunma

ÇÖP SORUNUMUZ TBMM’YE TAŞINDI

ABONE OL
21/12/2017 09:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Hecinler’e çöp dökülmesi konusunda TBMM’de karşı karşıya geldi. Tanal’ın “Hecinlere çöp dökülmeyecek dediniz ama yeni belediye başkanı çöp oraya dökülecek diyor, Hecinler halkı kime inanacak?” sorusuna Bakan Özlü, “Düzce’nin çöpünde değil de CHP’li belediyelerin çöplüklerinde biraz dolaşın.” yanıtını verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal bugün TBMM’de bütçe görüşmeleri sırasında Hecinler’e çöp dökülmesi meselesini TBMM’ye taşıdı.

“Açıklama buyururlarsa çok memnun olurum”

16 Nisan Referandumu öncesinden Bakan Özlü’nün Hecinler’e gerçekleştirdiği ziyareti sırasında bölgeye çöp dökülmeyeceğini açıklaması üzerine Özlü’ye bir soru yönelten Tanal, “Daha önce Düzce ilinin tüm çöpü Hecinler’e dökülüyordu. Seçim öncesi Sayın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü köye davul zurnayla gittiğinde artık buraya çöpler dökülmeyecek dedi. Ancak belediye başkanı değişti, yeni belediye başkanı ben çöpleri Hecinler’e dökeceğim başka yer bulamam dedi. Ancak mahkeme kararı var, yönetmelik değiştirildi. Sayın Bakan buradan tüm köylüler cevap bekliyor. Köylüler bir bakanın verdiği söze mi inanacak artık çöp dökülmeyecek, yoksa yeni seçilen belediye başkanının sözüne mi inanacak. Bu konuda açıklama buyururlarsa çok memnun olurum.” Diye konuştu.

“CHP’li belediyelerin çöplüklerinde biraz dolaşın”

Tanal’ın mecliste tartışmak istediğini kaydeden Özlü ise şu ifadelerde bulundu: “Ben Mahmut Bey’e hep söylüyorum ama mecliste herhalde tartışmak istiyor. Kendinizi boşuna yormayın, Düzce’nin çöpünde değil de CHPli belediyelerin çöplüklerinde biraz dolaşın, onlarla ilgilenin. Sayın Tanal kendinizi yormayın, biz takip ediyoruz.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.