DOLAR 32,4925 -0.16%
EURO 34,9806 0.4%
ALTIN 2.431,380,35
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2101230-0,53%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

600 okunma

Çuhallı Plajı’ndan turizm şehrine yakışmayan görüntüler

ABONE OL
26/06/2019 15:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (ÇEKÜL) tarafından Ceneviz Kalesi plajnın ardından Akçakoca’da Mavi Bayrak’la taçlandırılan 2’nci plaj olan Çuhallı plajı, eksikleriyle misafirlerin tepkisini çekiyor. 

 

Çuhallı plajında denize giren vatandaşlar, Akçakoca’nın merkezindeki Mavi Bayraklı plaj olan Çuhallı plajının bu durumunun Akçakoca’ya yakışmadığını belirtiyorlar.

Vatandaşlar, plajın diğer bölümlerine yapılan WC, duş ve soyunma kabininin aynısının Carrefour’un karşısındaki tuvaletin yanına da konmasını talep ediyorlar.

Kumsalda bulunan duş ve soyunma kabininin kapısının olmaması nedeniyle orayı kullanamadıklarını belirten misafirler, bu bölgede eksiklerin bir an evvel giderilmesini talep ediyor.  

Vatandaşlar, Çuhallı plajında, Meteoroloji, Hasret Büfe ve Turkuaz Oteli’nin bulunduğu plajlara konan yeni WC ve duşlardan sonra Carrefeour önündeki Kumsal büfe yanına konan 2 adet WC’nin yanına duş ile soyunma kabininin konmamasını hoş karşılamıyor.

Akçakoca plajlarını kullanan bazı misafirler ise, ”denize giriyoruz, duş almadan yukarı çıkıp arabalarımızda soyunup giyiniyoruz. Duşumuzu kordonda bulunan çeşme veya kumsaldaki musluklardan temin ediyoruz. Yeterli olmayan WC, duş ve soyunma kabinleri bizleri zor durumda bırakıyor. Bu bize çok ters geliyor. Yetkililerden buraya da duş ve soyunma kabini konmasını talep ediyoruz” dediler.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.