DOLAR 32,5963 0.37%
EURO 34,8080 0.16%
ALTIN 2.496,450,49
BIST 9.462,41-0,65%
BITCOIN 21055075,25%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

318 okunma

Cuma akşamı çok sıcak geçecek… Bu tartışma programı bazı taşları yerinden oynatabilir

ABONE OL
11/02/2021 12:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda yaptığı açıklamalarıyla Akçakoca’nın en fazla dikkat çeken figürü haline gelen ‘Cali Hakan’ lakaplı Hakan Direk, yarın (Cuma) akşam saat 20.30’da Akçakoca Web TV stüdyolarında Tuncay Top’un konuğu olacak.

Keskin zekası, sivri dili, taşı gediğine oturtan açıklamalarıyla, en önemlisi de tüm açıklamalarını belgelere dayanarak yapmasıyla öne çıkan Hakan Direk, Akçakoca’yı ilgilendiren tüm konularda açıklamalar yapacak.

2019 yerel seçimlerinde Akçakoca’nın bağımsız belediye başkan adayı olarak seçimlere katılan fakat 2024’te bir partinin belediye başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Hakan Direk’in hedefinde ise, beklendiği üzere, Akçakoca’nın kaderiyle oynamaya çalışan belediye yetkilileri ile her renkten siyasetçi, bürokrat, iş insanı olacak.

Yeni bilgi ve belgeler ışığında deneyimli moderatör Tuncay Top’un ve programı izleyen takipçilerin sorularını yanıtlayacak olan Hakan Direk’in program afişindeki konu başlıkları ise şunlar:

* İŞSİZLİK NEDENİYLE BİLİNÇLİ OLARAK BEYİN GÖÇÜNE ZORLANAN GENÇLERİ
* SANAT, SPOR, MÜZİK, AHLAK, FEN, FİZİK’TEN MAHRUM EDİLEN AKÇAKOCA GENÇLİĞİNİ KİMLERİN NASIL UÇURUMA SÜRÜKLEDİĞİNİ
* CENNETTEN BİR KÖŞE OLAN AKÇAKOCA’NIN KİMLER TARAFINDAN NE ŞEKİLDE BETON LOBİSİNE TESLİM EDİLDİĞİNİ
* İLÇE SEÇMENİNİN DİN VE ATATÜRK SEVGİSİNİ KULLANIP AKÇAKOCA’YI KİMLERİN NASIL SOYDUĞUNU
* TEK TEK RANT PROJELERİNİ VE UYGULAMALARINI
* AKÇAKOCA’NIN EKONOMİK, SOSYAL, TURİZM, KÜLTÜR, SPORTİF VE TARIM ALANINDAKİ ALTERNATİF KALKINMA PROJELERİNİN NE OLMASI GEREKTİĞİNİ…
KONUŞACAĞIZ.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.