DOLAR 32,5652 0.15%
EURO 34,8773 0.57%
ALTIN 2.423,87-0,35
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21635461,00%
Düzce
27°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

345 okunma

Cumhuriyet’in 97’nci yıldönümü etkinliklerle kutlandı

ABONE OL
29/10/2020 12:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyetin 97’nci yıldönümü münasebetiyle Akçakoca’da bir tören düzenlendi. Barbaros Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan programın sunuculuğunu ise aynı lisenin öğretmeni Seda Yıldırım yaptı.

Akçakoca hükûmet konağı meydanında düzenlenen kutlama programına, hastanede tedavi gören Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk katılamazken, Düzce Vali Yardımcısı Süleyman Hürrem Aksoy, Belediye Başkan yardımcısı Şenol Yazgan, siyasi parti temsilcileri, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ünsal, İİçe Jandarma Komutanı Hüseyin Ünlü ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Törende konuşma yapan Düzce Vali Yardımcısı Süleyman Hürrem Aksoy, Cumhuriyet Bayramının Türk halkı için taşıdığı önem üzerine bir değerlendirme yaptı.

Aksoy, bugün en büyük bayramımızı kutluyoruz. Cumhuriyet bizim en büyük varlığımız. Zor ve çetin süreçlerle elde edilmiştir. Başta gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Programda liseler, ortaokullar ve ilkokullar arasında şiir, kompozisyon ve resim kategorilerinde birinci olan öğrenciler, şiir ve düz yazı metinlerini okurken, daha sonra dereceye giren öğrencilere Düzce Vali Yardımcısı Süleyman Hürrem Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ödüllerini verdi.

Program, toplu hatıra fotoğrafları çekimleriyle son buldu.

Ödül alan öğrenciler ve okulları ise şunlar:

Liseler arası resim yarışması birincisi: Onur Mat (Akçakoca Anadolu Lisesi)

Liseler arası şiir yarışması birincisi: Sılanur Bıçakçı (Akçakoca SBL) …. ”Hürriyet Naraları”

Liseler arası kompozisyon yarışması birincisi: Gizem Başak (Akçakoca Piri Reis MTAL)  …. ”Nöbette Bizler Varız”

İlokullar arası resim yarışması birincisi: Çınar Çağlar (Bahaeddin Güçlü İ.O) …. ”29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”

Ortaokullar arası şiir yarışması birincisi: Damla Hüsan (Hamiyet Sevil İ.O) … ”Cumhuriyet”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.