DOLAR 32,3769 0.18%
EURO 35,0095 -0.19%
ALTIN 2.447,961,91
BIST 9.087,590,08%
BITCOIN 2255658-1,20%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

424 okunma

Cüneyt Yemenici Kızılay’ın Öğrencilere Yardım Dağıtımında Yer Aldı

ABONE OL
23/10/2020 18:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılay’ı Akçakoca şubesi yöneticileri ve gönüllü üyeleri, ilçe genelindeki ortaokullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık elbise yardımı yaparken, yardım daqğıtım çalışmasına Kızılay üyesi belediye eski Başkanı Cüneyt Yemenici de eşlik etti.

İlçede bulunan 10 ortaokula yardım planlaması yapan Türk Kızılayı Akçakoca şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık elbise yardımı yaptı.

Yardım çalışmalarında bulunan önceki dönem belediye başkanı Cüneyt Yemenici, yaptığı açıklamada, “Türk Kızılayı,  Akçakoca Şubesine Özkan Öztürk başkan olduktan sonra, pro – aktif bir yapıya büründü. Yardımlar konusunda maksimum seviyeye çıktı. Gecen sene 10 milyona yakın yardım gelmiş.  Bu bir rekordur. Kendileri ve ekibi çok iyi çalışıyor, biz de kendilerine her zaman destek oluyoruz“ dedi.

Türk Kızılayı Akçakoca şube başkanı Özkan Öztürk ise yaptığı açıklamada, ilçe genelinde bin öğrenciye yardım  yapmayı planladıklarını söyledi.

“Bu sene her okuldan 50 öğrenciye yardım etme planlaması yaptık”

Geçen sene koronavirüs sebebiyle her öğrenciye ulaşamadıklarını ifade eden Öztürk, “Geçen sene koronavirüs döneminde her okuldan 25 öğrenciye yardım hedefimiz vardı ama hepsine ulaşamamıştık. Bu sene ise her okuldan hedefimizi 50 öğrenciye çıkardık. Öğrencilerimize destek vermek amacıyla yola koyulduk. Atatürk ortaokulundan başladık. Osmaniye ortaokulundayız şu anda. Oradan Gönül Yavuz ortaokuluna geçeceğiz. Sel bölgesi olmasından dolayı Uğurlu Ortaokuluna da yardım  götüreceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Özkan Öztürk, bundan sonra yapılacak yardımlarda Akçakoca’nın eski belediye başkanlarını, siyasi parti ilçe başkanlarını ve STK yöneticilerini bu tür çalışmalara davet edeceklerini söyledi.

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.