DOLAR 32,5681 0.21%
EURO 34,9611 -0.1%
ALTIN 2.443,660,32
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20900530,12%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

1390 okunma

DELİHASANOĞLU KARDEŞLERDEN LİSEYE KONFERANS SALONU

ABONE OL
04/01/2018 09:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir Süre Önce Ölen Annelerinin Vasiyetini Yerine Getiren Delihasanoğlu Kardeşler, Akçakoca Anadolu Lisesini Modern Bir Konferans Salonuna Kavuşturdular.

Bir süre önce vefat eden Münevver Delihasanoğlu’nun çocukları, annelerinin vasiyeti doğrultusunda kalan mirası Nafiye Delihasanoğlu Çetin ‘in öncülüğünde başlayan çalışmayla, Anadolu Lisesine konferans salonu yapımı için bağışladılar. 

Okul yönetimi  ve Aile Birliğinin yardımseverlerden sağladıkları katkılar ile tamamlanan modern  salon Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İGM Üyesi Ayfer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Delihasanoğlu Kardeşler, yardımda bulunan hayırseverler, Okul- Aile Birliği yönetimi, veliler ve öğrencilerin katıldığı bir törenle açıldı.

Saygı duruşunun yapılması  ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Başkan Yemenici, hayırsever aileye teşekkür ederek “ Eğitim Kurumlarımıza yardım etmek, okulların kalitesini artırmak adına belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yapıyoruz. Katkı verenleri kutluyorum”dedi.

Kaymakam Yasin Öztürk ise yaptığı konuşmada, bağışçı ailenin yaptığı işin çok önemli olduğunu vurgulayarak, Akçakoca’nın bu konuda çok etkin olduğunu söyledi.

Öztürk, “birçok kişi ve kurum önemli oranda bağışlarda bulunuyor ve okulların daha iyi hizmet vermesine katkı sunuyorlar. Nafiye Çetin hanımın girişimiyle başlatılan ve okulumuza kazandırılan bu salona katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Nafiye Delihasanoğlu ve kardeşleri sahneye davet edilerek  teşekkür plaketi verildi. Kardeşler adına konuşan Nafiye Çetin, iki ay önce kaybettikleri annelerinin vasiyetini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, imkanı olan herkesi yardımda bulunmaya davet etti.

Daha sonra salon yapımına katkı veren Burhan Özdemir, Akçakoca Belediye Başkanlığı, Çınar Boru, Güçlü Mühendislik, Balcılar, Pramit İnşaat, Yanmaz İnşaat, Albayrak Sürücü Kursu, İdris Bahadır, Akçakoca Sürücü Kursu, Nurol Badonoz, Güven Gülen, Turkuaz Otel, Levent Bilgin ve Mehmet Zorlu’ya da plaketleri takdim edildi.

Okul Müdürü Ali Yavuz’un  teşekkür konuşması ve yapım sürecine ilişkin açıklamalarının ardından, tören, okul yönetimi ve aile birliğinin ikramları ile son buldu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.