DOLAR 32,3421 0.28%
EURO 35,1316 -0.03%
ALTIN 2.309,811,43
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22852382,30%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

446 okunma

DENİZ SEZONU İYİ GEÇMEDİ

ABONE OL
17/09/2019 17:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’nin denize açılan penceresi Akçakoca’da bu yıl sel afeti nedeniyle deniz sezonunun çok iyi geçmediğini belirten Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici, “İnşallah 1 Eylül’de balık sezonun açılmasıyla birlikte artık misafirlerimizi balık yemeğe bekliyoruz. En azından güzel bir balık sezonu yaşarsak sel felaketinde yaşadığımız yaraları bu şekilde kapatırız.” dedi.

Batı Karadeniz’in incisi diye tabir edilen Düzce’nin Akçakoca ilçesinde deniz sezonu kapandı.Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici, bu yıl iyi bir sezon geçirmediklerini söyledi.

Bölgede yaşanan sel felaketi nedeniyle iyi bir sezon geçirmediklerini ancak balık sezonuyla biraz olsun yaraların kapatılmasını umut ettiklerini belirten Yemenici, “Güzel bir bayram geçirdik. Bayramdan sonra hava sıcaklıkları yeterli olmayınca iyi bir sezon geçirdiğimiz söylenemez. Bayramlar güzeldi ancak bir sel felaketi yaşadık. Bu felaketin çok ciddi zararları oldu.” dedi.

“Misafirlerimizi balık yemeğe bekliyoruz”

Balık sezonunun açılması ile bölgeye turistlerin gelmeye başladığını anlatan Yemenici, şöyle konuştu:

“İnşallah 1 Eylül’de balık sezonun açılmasıyla birlikte artık misafirlerimizi balık yemeğe bekliyoruz. En azından güzel bir balık sezonu yaşarsak sel felaketinde yaşadığımız yaraları bu şekilde kapatırız. Akçakoca standartlar olarak çok yüksek işletmelerimiz var. Sel felaketinden 3-4 gün sonra tesislerimiz yaralarını kapattı. Arada 5-6 tane işletmemiz var. Bunlarda balık sezonu ile yaralarını kapatmış olacaklar. Şu anda hemen hemen tüm işletmelerimiz açık durumda. Artık havaların soğumasıyla birlikte denize girmek mümkün değil. Misafirlerimizi artık balık yemeğe ve doğayı gezmeyi bekliyoruz.” 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.