DOLAR 32,5920 0.16%
EURO 34,9959 -0.13%
ALTIN 2.440,210,18
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21057931,01%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

545 okunma

DENİZDEKİ KİRLİ TABAKA KORKUTTU

ABONE OL
28/05/2019 14:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da denizde görülen kirli tabaka vatandaşları korkuturken, kirlenmenin Belediye tarafından denize bağlanan borulardan geldiğine yönelik şüpheler var. 

Deniz yüzeyinde oluşan kirli tabaka ile ilgili olarak Kaymakamlık ve Belediye birimlerini harekete geçmeye davet eden vatandaşlar, sorunun her ne ise Yaz sezonu öncesinde oluşmasının endişe verici olduğunu ifade ediyorlar.

O borulardan denize verilen su mu kirletiyor?

Bilindiği üzere, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, seçilir seçilmez ilk iş olarak Çınar caddesi ile Çuhallı çarşısının kesiştiği noktadan denize akan yağmur suyunu, koku yayıyor gerekçesiyle borular içerisinde denize kanalize etmişti.

Bugün deniz yüzeyinde görülen kirli tabakanın o borulardan denize verilen suyla ilgisinin olup olmadığı ise yetkililerin yapacağı incelemeyle ortaya çıkacak. 

Konuya hakim olan bazı vatandaşlar ise, o bölgeden üstü açık bir biçimde denize dökülen yağmur sularının toprak tarafından filtre edildiğini ve bir anlamda temizlendiğini belirterek, boru içerisinde denize verildiğinde ise süzülmediği için tüm çamuruyla birlikte denize akmış olabileceği yorumlarında bulundular. 

Deniz yüzeyinde gözlemlenen kirli tabakanın neden kaynaklandığı ise Kaymakamlık ve Belediye yetkililerinin yapacağı açıklama ile netlik kazanacakken, özellikle esnaflar, sorunun Yaz sezonu öncesinde çözülmesinin zorunluluk olduğuna vurgu yapıyorlar. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.