DOLAR 32,4614 -0.11%
EURO 34,9217 0.07%
ALTIN 2.419,03-0,11
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1873303-3,80%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

305 okunma

Denizin akarsu ve ormanla buluştuğu modern bir turizm tesisi!

ABONE OL
08/07/2019 12:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günübirlikçi tatilcilerin muhteşem plajı Kalkın Beach’e çevre il ve ilçelerden büyük ilgi var.

Kalkın Beach, Akçakoca ilçe merkezine 6 km uzaklıkta kalan, doğal korunaklı görünümüyle denizin dere ve ormanla buluştuğu bir yeryüzü cenneti adeta.

Kalkın köyü sınırları içinde bulunan ve bir aile işletmesi olan plaj, Karadeniz’in parlak güneşine, yeşilin bin bir tonunun eşlik ettiği doğasına ve masmavi denizin davetine kayıtsız kalınamayacak eşsizlikte güzelliğine hayranlık duyulacak bir plaj.

500 metre uzunluğundaki sahil, geniş kumsallara sahip. Soyunma kabinleri, güneş şemsiyeleri, WC, şezlong ve minderleriyle kusursuz bir hizmetin verildiği büyük bir tesise sahip.

Restorantında serinletici içecekler eşliğinde müzik dinleyebilir, yüzlerce araçlık otoparkından güvenle faydalanabileceğiniz Kalkın Beach, , aile olarak ‘Beach’ ayrıcalığını doyasıya yaşayacağınız özel bir yaşam alanı.

İşletme sahiplerinin hiç bir eksikliğe yer bırakmadan kurdukları tesis, tatilcilerin kullanımına sunulurken, tüm yorgunlukların atıldığı ve tatilin gerçekten tatil olduğunun hissedildiğini sağlayan hizmet anlayışı nedeniyle çok uzaklardan bile tatilciyi kendini çekiyor.

Kahvaltı ve aperatif seçeneklerini müşterilerine sunan deneyimli aşçısı ve tatilcileri müşteriden daha çok misafir olarak kabul eden hizmet anlayışıyla Kalkın Beach, Akçakoca’nın gidilebilecek en iyi plajlardan birisi konumunda.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.