DOLAR 32,5186 -0.1%
EURO 34,8275 -0.13%
ALTIN 2.425,65-0,17
BIST 9.695,090,52%
BITCOIN 2144269-0,74%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

276 okunma

DERGAH AKÇA BU İŞİN NERESİNDE?

ABONE OL
17/02/2019 09:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça’nın seçim çalışmalarında fazla görülmediğini duyduğumda, yaptığım ilk iş gayri ihtiyari olarak onun facebook hesabına bakmak oldu.

Anlatılanlar doğruydu. Dergah Akça’nın sosyal medya hesabında sadece partisinin çeşitli kademelerinin yaptıkları paylaşımlar vardı. Kendisini etiketledikleri için kişisel sayfası biraz kalabalık  görülmekteydi.

Akça’nın zaman tüneline indim. En son 27 Ocak’ta kendisinin doğum günüyle ilgili bir paylaşımına denk geldim. Daha gerilere gittiğimde de sadece etiketlendiği fotoğraflar falan  – filan vardı.

Ne yalan söyleyeyim, üzüldüm…

Koskoca Ak Parti’nin İlçe Başkanının içine düştüğü o hâli görünce üzüldüm. Sen ki koskoca Recep Tayyip Erdoğan’ın Akçakoca temsilcisisin. Gerçek hayatta siyaset yaptığını gören duyan yok, internet sayfanda ise tırı – vırı işleri paylaşıp durmuşsun.

Çok yazık… Üstelik Düzce’de bir haber sitesinde kendisinin 1 Nisan itibariyle istifa edeceği yazılmış, buna karşı da bir açıklama yapmamış.

Dergah Akça’ya sormanın tam zamanı… Parti faaliyetlerinde pek görülmüyorsun. Adayının çalışmalarında gerekli aktiviteyle yer almadığın ortada. Ev ve işyeri toplantılarında yoksun, peki sen neden İlçe Başkanı oldun?

İçine sinmeyen bir şey vardıysa aday olmasaydın. Çalışmayacak idiysen o koltuğu daha çalışkan birilerine bıraksaydın.

‘Seçim çalışmasına yeni başlıyoruz’, ‘daha sahaya inmedik’, ‘listelerimizi oluşturalım siz beni ondan sonra seyredin’ mealinde bir şeyler söylemek istiyorsan şayet, bunu da çık söyleki kafanın arkasında ne tür düşünceler olduğunu kamuoyu öğrensin.    

Ticaret hayatın iyi. Cemiyet hayatının yakışıklılarındansın. İyi bir eş, iyi bir aile babası olduğun belli. Fakat siyasette başarılı olabilmek için bunların dışında bir şeylere ihtiyaç olduğunu sana kimse hatırlatmadı mı Başkan?

Seçim sürecine girilmiş, yarış kızışmış, kıran kırana giderken sen facebookta oturarak poz verilmiş fotoğraflarda görülmekten başka bir şeyler yapmak zorunda olduğunu bilmelisin.

Tecrübesizlik desek o da değil. Siyasette yeterince tecrübe kazanmış bir figürsün. Peki o zaman bu tutuklu tüfek gibi davranma hâli nedir Başkan?

 Ya üstlendiğin vazifenin hakkını vermelisin, ya da o koltuğu boşa işgal etmekten vazgeçmelisin.

Çünkü siyasette üçüncü yol yoktur Başkan.

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.