DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2075299-1,89%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

620 okunma

DESEM!.. NE OLUR?

ABONE OL
14/03/2021 06:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen gün, bir dostum, “Abi iyi güzel hoş yazıyorsun ama, verdiğin mesajlar adresine gitmiyor. Biraz daha açık yazar mısın?” dedi.

Sonra sesli düşündüm.

Şimdi siyasi İlçe Başkanları’na “O makam şöhret makamı değil, hizmet makamı” desem, “Eleştirilere cevap vermek yerine, milletin faydasına proje üretip, bürokratların sonuçlandırmasını takip etmek gerekmez mi .” diye yazsam, alınmazlar mı?

“Şanınızı yürütmek için değil, Akçakoca’nın kazanması için çalışın.” desem, “Siyasette başarı teşkilatın birlik beraberliğinden geçer. Önce teşkilatınıza Başkan olun” diye yazsam, yolda selamı kesmezler mi?

“Siyasetçinin itibarı yerlerde sürünüyor.” desem. “Bırakın laf cambazlığını, milletin sorunlarına çözüm olun.” diye yazsam. “Sen ne anlarsın bu işlerden demezler mi?

Siyasi partiler de, ilçe kongreleri yapılırken, bir dünya aday çıkar. Şimdi bu adaylardan biri için “İlçemize olumlu katkıları olur.” desem, veya “Bu arkadaş siyasi ortamı gerer, şu arkadaş şöhret peşinde” diye yazsam, “Sana ne kardeşim, bizim parti’nin işine ne karışıyorsun!” demezler mi?

Sivil toplum kuruluşları zaten hak getire!

“Al birini vur ötekine!” desem, en önemli toplantıda Ticaret Odası Başkanı’nı yalnız bırakan, onunla beraber toplantıyı terk etme basiretini gösteremeyen, oda başkanlarına, “Seçimde yine aday olurlar mı.” diye yazsam. Bizim işimize çomak sokma demezler mi?

Aynı toplantıda Kosgeb Genel Müdürüne “Biz zaten esnafa ucuz faizli kredi veriyoruz, esnafın sorunu yok!” diyen Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı’na, bu krizde “kaç esnafa kredi verdiniz?” diye yazsam. Beni düşman bellemez mi?

Çiftçi Amerikan beyaz kelebeği diye ağlarken, fındık fiyatı üzerinden algı peşinde koşup, siyaset yapan Ziraat Odası Başkanı’na, “Maaşınıza daha ne kadar zam istiyorsunuz?” diye yazsam, beni çiftçi seçti, sana ne demez mi?

Birde, sosyal medyada sahte isimlerle sahte hesaplar açarak, toplumun değerlerine, değerli insanlarına iftira atan, hakaret eden, küçük düşürmeye çalışanlara, “burası küçük yer, kim olduğunuzu biliyoruz.” desem. “Yaptığınız pislik bir gün gelir egonuza bulaşır.” diye yazsam. Hemen peşinden banada çamur atmazlar mı?

Olsun…

Akçakoca için bir İbrahim Bilgin feda olsun!

Biz bildiğimizi, aklımızın erdiğini, yaşadığımız tecrübeleri, toplumun önüne koyalım da, millet ne derse, başımızın üstünde!

Sağlıcakla kalın…


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.