DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2074200-1,99%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

359 okunma

Devlet İmkanlarını Akçakoca’ya Kazandırmak İçin Mücadele Ediyor

ABONE OL
12/03/2020 14:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, Akçakoca’ya kazandırılan birçok imkanın arkasındaki gizli isim olarak sessiz ve derinden hizmet veriyor.

Belediye’ye verdiği destek yakından bilinen ve Belediye Başkanı Okan Yanmaz tarafından da sık sık takdir edilen Ak Parti İlçe Başkanı, hükümet kanalı ile çözülmesi gereken işlerde yoğun mesai harcamasıyla biliniyor. 

Akçakoca’ya kazandırılacak hizmetler, araç ve ekipmanlar konularında Hükümet kanadına en yakın isim olan Sarıoğlu, şu ya da bu parti ayrımı yapmaksızın Akçakoca için cansiperane çalışıyor.

Arabacı köyü köprüsünün en kısa sürede yapılması için Bakanlık, DSİ Bölge Müdürlüğü ve milletvekilleri düzeyinde yoğun temaslar kuran Sarıoğlu, ülkenin başka bir yerine yapılması planlanan köprü projesini Akçakoca’ya taşıyarak gönüllerde taht kurmuştu. 

Akçakoca Belediyesi’ne kazandırılan kum temizleme aracı, vidanjör, itfaiye aracı ve ambulansın ilçeye kazandırılması noktasında, gerek milletvekillerini gerekse Ak Parti’nin Düzce İl başkanlığını harekete geçiren Sarıoğlu, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile de sıkı temaslar halinde çalışarak bu araçların ilçeye kazandırılmasında etkin rol oynadı.

Son olarak Akçakoca Belediyesi’ne hibe edilen Bir milyon 400 bin liralık kum temizleme aracı için Bakanlık 1 milyon lira hibe para gönderirken, kalan 400 bin lira için harekete geçen isim yine Başkan Sarıoğlu oldu.

İlçe Başkanı Sarıoğlu, Vali Zülkif Dağlı ile meseleyi istişare edip süreci hızlandıracak girişimleri başlattı.

Yürütülen ısrarlı çalışmalar neticesinde, kum temizleme aracı için ihtiyaç duyulan 400 bin lira Düzce Valiliği İl Özel İdaresi tarafından karşılandı. 

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın ilçeye daha hızlı ve daha güzel hizmet verebilmek için talep ettiği araçların kazandırılması noktasında, Hükümet kanadının Akçakoca’daki en etkili ismi olan Esvet Sarıoğlu, anlaşılan o ki, ilçe başkanlığı boyunca Akçakoca’ya yeni imkanların kazandırılmasında etkili rol oynamaya devam edecek. 

Belediye Başkanı Okan Yanmaz da Sarıoğlu ile uyumlu ve tamamlayıcı bir çalışma üzerinden Akçakoca’ya çok daha fazla araç – gereç ve ekipman getirecek gibi görünüyor.

Zira, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, her bir imkanın Akçakoca’ya gelmesinde yardımları dokunan milletvekilleri ve siyasilere her fırsatta teşekkür ederken, Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu da Başkan Yanmaz’ın teşekkürlerine sık sık mazhar oluyor.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.