DOLAR 32,4706 -0.06%
EURO 34,7049 -0.79%
ALTIN 2.436,340,02
BIST 9.908,631,97%
BITCOIN 20749790,70%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

373 okunma

DEVLET VATANDAŞININ AYAĞINDA…

ABONE OL
09/11/2017 17:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk Akçakoca Köylerini Gezerek Köylünün Sorun Ve Taleplerini Dinliyor.

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk Akçakoca Köylerini Gezerek  Köylünün Sorun Ve Taleplerini Dinliyor.

Akçakoca’nın Kepenç Köyü’nü Ziyaret Eden Öztürk  , Köy Konağında Muhtar ve Aza Heyeti İle Bir araya Gelerek Köylünün Sorunlarını Tespit Edip Çözüme Kavuşturmaya Çalışıyorlar.

Konuyla ilgili Gazetemize Açıklama Yapan Kaymakam Öztürk  “Biz Kaymakamlığımızın Köy Ziyaretleri Programları Kapsamında Bu Gün Kepenç,Göktepe Ve Koçer Köyleri Kapsamında Ziyaret Edicez.İlk Ziyaretmiz Kepenç Köyü’nde Başladı.Köyde Köy Muhtarı ,Aza ve vatandaşlardan köyün sorunları hakkında görüşler alıyoruz.”” Dedi.

Devletin  vatandaşın ayağına gittiğini ifade eden Öztürk “Köylerde ziyaret sırasında şehit ailesi veya gazi varsa ziyaret ediyoruz.Ziyaretler Kapsamında ortak sorun olarak yol ve elektrikten şikayetleri olduğunu tespit ettik.Çok faydalı ziyaretler olduğunu düşünüyoruz şuana kadar 33 tane köyü ziyaret ettik.Diğer Köylerimize Ziyaret edeceğiz.” Diyerek konuşmasını bitirdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır’da “Biz de bu gezilere özellikle katılıyoruz çünkü bizi ilgilendiren konularda tespitimizi yapıyoruz.Özellikle köylerimizin sorunlarını aşağı yukarı biliyoruz genelde yol ve su problemleri ile karşılaşıyoruz köylerin sıcak asfalt sorunlarını çözüyoruz.Bu yıl su yatırımı için 2 milyon lira yatırım yaptık çoğu köyün su problemini çözdük.”dedi.

Kaymakamın Köy Ziyaretine İGM Başkanı Dursun Çakır ,İGM Üyesi Ayfer Yılmaz ve Ömer Yıldız ,Kurum Müdürleri Katıldı…


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.