DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0502 -0.08%
ALTIN 2.325,440,27
BIST 9.071,38-0,09%
BITCOIN 2272172-0,62%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

400 okunma

DİKKATSİZLİK… AŞIRI HIZ…NE ARARSAN VAR

ABONE OL
10/11/2017 17:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kazasız günün neredeyse geçmez olduğu Düzce’de MOBESE kameraları tarafından kayıt altına alınan görüntülere bakıldığında kazaların genelde dikkatsizlik ve hızdan kaynaklandığı görülüyor.

0 Düzce’de dikkatsizlik başta olmak üzere kural ihlali ve aşırı hız nedeniyle meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına takıldı…

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen görüntülerde, ağırlıklı olarak kavşaklarda yaşanan  kazaların çoğunluğunun maddi hasarla atlatıldığı görülüyor.

Kameralar tarafından kaydedilen kazalardan biri Kalıcı Konutlar Kuzey Çevre yolu üzerindeki AFAD Kavşağı’nda meydana geldi. Kavşaktan dönmek için sinyal veren aracın durması üzerine arkadan geçen otomobil duran araca çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle iki araç da yolun karşısına geçiyor.

Diğer kazanın adresi ise Çoban Kavşağı…

Ankara istikametinde seyir halinde olan bir otomobil ile TIR ışıkları geçtikleri sırada çarpışıyor. TIR, önüne doğru kıran otomobili sürüklüyor. Benzer bir kaza bu kez D-100’de yaşanıyor.

Trafik ışıklarının yeşil yanması ile araçlar harekete geçerken, sürücüsünün hızını ayarlayamadığı çimento tankeri önündeki otomobili bir kaç metre sürüklüyor.

AFAD Kavşağı’ndaki bir başka kazada ise kavşaktan hızla dönen ve durmadan yola girmek isteyen hafif ticari araçla Kalıcı Konutlar istikametinde ilerleyen otomobil çarpışıyor.

Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da farklı yönlere doğru savruluyor. Yine aynı yol üzerindeki diğer kazada ise hızla yoldan çıkan otomobil aydınlatma direğini devirerek takla atıyor.

En acı kaza ise D-100 Karayolu üzerindeki kavşakta meydana geliyor. Yolun karşısına geçmek için bisikletiyle yol kenarında bekleyen bir adama, Ankara’dan İstanbul istikametinde ilerleyen otomobil hızla çarpıyor. Çarpmanın şiddetiyle önce otomobile çarpan bisiklet sürücüsü ardından yola savruluyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.