DOLAR 32,5031 0.03%
EURO 34,9795 -0.14%
ALTIN 2.438,480,11
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20932630,05%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

289 okunma

Doping Reklam Ömer Tanış ile Röportaj

ABONE OL
07/09/2019 04:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doping Reklam Ömer Tanış ile Röportaj

2005 yılından günümüze kadar Reklam, Seo ve Dijital Reklam Pazarlama danışmanlığı sektörde hizmet vermekteyim. Malatya Doğumluyum. Ailemle beraber Malatya’da yaşamaya devam ediyorum. Aktif olarak İstanbul, Ankara,Mersin,Antalya ve İzmir şehirlerinde de yer alıyorum.Meslek hayatım süresince Vodafone, Turkcell, Türk Telekom, Burger King, tüm ortaklık ve sektörün önder e-ticaret markalarına yönelik çalışmalar yaptım. Büyük yapıların, kurumsal şirketlerin içinde edindiğim tecrübelerin Amel hayatım süresince aldığım çoğu kararda etkisi olmuştur.

En Mühim kararlarım arasında Site Destek (Dijital Reklam Pazarlama Danışmanlık Ajansı) markasıyla başladığımız danışmanlık hizmetini Doping Reklam olarak kurmam vardır. İnsanlar sana ne yapamayacağınızı söyler dururlar fakat harbiden neyi yapıp neyi yapamayacağınızı en iyi siz bilirsiniz. Her girişimimde bana da yapamayacağımı söyleyenler oldu. Yanlış yaptığımı dikte edenler oldu ancak bunların geçerliliği tamamiyle sizin neyi isteyip neyi istemediğinize bağlı.Nihayet açtığım şirkette 5 senesi aşkın reklam pazarlama departmanını yönettim. Bu müddet zarfında ikinci tasarıya attığım bizzat girişimim dopingreklam.com’u adalet etmediği kadar yalnız bıraktığımı farkettim. Bazen gün içinde yaptığınız hataları farketmezsiniz, ancak akşam olduğunda yalnız kaldığınızda aklınız başınıza gelir. Benim de aklımın başıma gelmesi başka bir deyişle akşam olup sakin kafayla düşünmem 2 Sene sonra oldu. Şimdi yalnızca bizzat işlerime odaklanıyorum. Bu süre zarfıda kendimi seo ve google algoritmasına odakladım. Arama motorları optimizasyonu yaparak kurumsal firmaları ilk sıralarda yayınlamayı başardık.Bizzat kendi etkenlerim ile google algoritmasını alt üst etmeyi başardım.

www.dopingreklam.com’da verdiğimiz hizmetler şunlardır; SEO, dijital pazarlama danışmanlığı, e-ticarette satış performansı geliştirme, içerik pazarlaması, SEM, sosyal medya hesap yönetimi ve reklamcılığı, reklamcılık, Açık hava reklam, matbaa , kurumsal kimlik, online itibar yönetimi.nihayet vakitlerde gelen öneriler üzerine kimi vakıf üniversitelerinde eğitimler ve sertifika programları planlamaktayız. Üniversite öğrencilerine yaralı olabilmenin hazzını hiçbir işimde almadığımı belirtmek isterim.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.