DOLAR 32,5938 0.32%
EURO 35,0091 0.09%
ALTIN 2.451,050,62
BIST 9.779,740,65%
BITCOIN 20957490,10%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

288 okunma

DÜZCE’DE HALKLA TOPLANTILAR YAPILIYOR… AKÇAKOCA’DA NEDEN OLMUYOR?

ABONE OL
09/01/2018 16:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Valiliği tarafından her ayın ilk Salı günü gerçekleşen ”halk toplantılarının” neden Akçakoca’da bir şekilde hayata geçmediği merak konusu.

Her ay vatandaşlarla bir araya gelen Düzce Valisi Zülkif Dağlı, bu toplantılarda vatandaşların dertlerini ve taleplerini dinliyor, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine not aldırıyor.

Benzer halk toplantıları Akçakoca’da gerek Nami Çiloğlu döneminde gerekse de Fikret Albayrak döneminde ağır aksak da olsa yapılmakta iken, Yemenici döneminde hiç yapılmamış olması vatandaşların dikkatlerinden kaçmıyor.

Akçakocalıların beklentisi, Kaymakam bey ve Belediye Başkanının birlikte ya da ayrı ayrı ”halk toplantıları” düzenleyerek vatandaşların dert ve sorunlarını aracısız dinlemeleri ve çözüm üretmeleri yönünde.   

Düzce Valisi: Bu toplantıların amacı vatandaşın derdine derman olmak 

Yeni yılın ilk Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Düzce Valisi Zülkif Dağlı, bu toplantıların asıl amacının vatandaşların dertlerine derman olmak olduğunu belirterek, “İnşallah devlet olarak dertlerine derman olmak için hep birlikte uğraşıyoruz.” dedi.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, kurum müdürleri ile birlikte her ayın ilk salı günü vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 2018 yılının ilk Halk Günü Toplantısı bugün İl Milli Eğitim Toplantı Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti.

Toplantıda görüşme önceliğini kadınlara veren Düzce Valisi Zülkif Dağlı, basına yaptığı açıklamada, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için toplandıklarını vurguladı.

“Aylık halk günü toplantımızı bugün yapıyoruz. Gördüğünüz gibi güzel bir kalabalık var. Tabii hepsini dinleyeceğiz ayrıntılı olarak çözümlerine sorun bulmak için uğraşacağız. Önce bayanları dinlemek suretiyle onlara bir öncelik tanımış oluyoruz. Hem birebir görmüş oluyoruz hem vatandaşlarımızı dinlemiş oluyoruz ama asıl amacımız dertlerine derman olmak. İnşallah devlet olarak bu dertlerine derman olmak, deva bulmak için de hep birlikte uğraşıyoruz. Bütün kurum müdürlerimiz burada; belediyemizden emniyete, jandarmadan sosyal yardımlaşmaya hangi kurumla vatandaşımızın işi varsa müdürlerimiz burada hazır bekliyor. İnşallah görüşeceğiz dertlerine derman olacağız.”

Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Komutanı vekili Albay Mustafa Çetinkaya, SGK Müdürü Necmi Köroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Zeki Yıldırım, Belediye Başkanı Yardımcısı Şemsettin Yenersoy katıldı.

Toplantı, sıkıntı ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşların toplantı salonuna birer birer alınmasıyla devam etti. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.