DOLAR 32,3784 0.18%
EURO 35,0591 -0.07%
ALTIN 2.323,830,20
BIST 9.111,950,35%
BITCOIN 2271658-0,23%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

273 okunma

DÜZCE’DEN DOMİNİK’E YOLCU VAR

ABONE OL
30/12/2018 11:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Düzce’de mobilyacılık yapan İlkin Korkmaz, 34 kişilik ekibi ile Survivor kadrosuna dahil olacak. Düzce’den yola çıkarak Dominik’e gidecek ve ekibi ile birlikte bu sezon orada oyun platformlarını kuracak olan İlkin Korkmaz, Düzcespor forması giyeceklerini ve müsaade edilen platformlarda tezahürat yapacaklarını söyledi.
Düzceli mobilyacıdan büyük başarı… Uzun yıllardır mobilyacılık sektöründe faaliyet gösteren İlkin Korkmaz, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programı için Dominik Cumhuriyeti’ne gidiyor. Dominik kafilesine dahil olacak olan Korkmaz ve 34 kişilik ekibi, yarışmacıların kıyasıya mücadele edeceği parkurları kuracak.

İlk etapta 6 aylık anlaşma yaptıklarını ve başarılı oldukları taktirde 5 yıl süre ile fenomen yarışmanın parkurlarını yapacaklarını söyleyen İlkin Korkmaz, yola çıkmadan önce ziyaret ettiği Öncü Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Yavuz’u ziyareti sırasında, mikrofonlarımıza özel açıklamalar yaptı.

“34 kişide karar kıldık”
Düzce’de 30 senedir mobilya imalatı yaptığını söyleyen İlkin Korkmaz, “Seneler önce Acun Ilıcalı’nın oturma gruplarını yapmıştık. Oradan bir diyaloğumuz var. Bu platformlarla ilgili aradılar. Karşılıklı görüştük. Düzce’ye geldiler. Biz oraya gittik ve anlaştık. Önce 7 kişilik bir ekip istediler, daha sonra 15 kişiye çıktı, en son 34 kişide karar kıldık” diye konuştu.
“Survivor platformlarını biz yapacağız”

Survivor kadrosuna katılacakları zamana ilişkin açıklama yapan Korkmaz, “Nasip olursa yılbaşı sabahı 02.00’da Düzce’den ayrılacağız. Saat 08.00’da İspanya’ya geçeceğiz daha sonra oradan Dominik Cumhuriyeti’ne geçeceğiz. Dominik’te Survivor platformlarını biz yapacağız. Hem Türkiye için, Arjantin için ve Yunanistan için bütün platformlar bizim ekibimizden geçecek” ifadelerini kullandı.

“Başarılı olmama şansımız yok”
6 aylık bir imza attıklarını belirten İlkin Korkmaz,“Başarılı olursak ki olmama şansımız yok, 5 yıllık bir sözleşme düşünüyorlar. İnşallah Survivor olduğu sürece ve ondan sonra Türk patentli bir yarışma daha olacak onun da komple platformlarını biz yapacağız” dedi.
“Düzcespor formalarıyla tezahürat yapacağız”

Dominik’te gerçekleştirmeyi düşündükleri faaliyetten de bahseden Korkmaz, “Dominik’e 30 adet Düzcespor forması götüreceğiz. Herkes Düzcespor formasını giyecek. Acun prodüksiyonun izin verdiği platformlarla Düzcespor formalarıyla tezahürat yapacağız. Bizim için önemli olan Ekvator Kuşağında bir ülkede 30 tane Düzceli, Düzcespor formalarıyla tezahürat edecekler. Bu bizim için daha önemli. Ben bagaj hakkımı flamalar ile kullanıyorum. Sadece formalarla gidiyoruz şuan. Arkadaşlarımın çoğu Kırmızı Şimşekler üyesi. Dominik’in başkentinde Düzcespor’un formalarıyla dolaşmak bile gurur verici” şeklinde konuştu.

Yarışma kadrosuna katılmak üzere yola çıkacak ekibin yolculuğu 2 Ocak’ta başlayacak.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.