DOLAR 32,5898 0.35%
EURO 34,8461 0.3%
ALTIN 2.493,490,38
BIST 9.672,191,55%
BITCOIN 21055871,82%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

432 okunma

Düzce’den sadece Fahri Vekil Mahmut Tanal beğenildi

ABONE OL
31/12/2020 18:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’den sadece Fahri Vekil Tanal beğenildi.

TBMM’de AK Partili Bülent Turan, en çok beğenilen milletvekili oldu. Düzce’nin fahri vekili olarak bilinen CHP’li Mahmut Tanal ise yılın en iyi milletvekilleri listesine adını yazdırmayı başardı. Listede dikkat çeken detay ise Düzce’nin 3 milletvekilinin de listeye girememesi oldu. Bu durum Düzce halkını şaşırtmadı…

Geride bırakmaya hazırlandığımız yıla ilişkin farklı alanlarda yapılan araştırmalara bir yenisi eklendi. ORC Araştırma, 2020’nin en beğenilen milletvekillerine dair bir çalışma yaptı. Araştırmada her milletvekilinin kendi seçmen grubunda değerlendirildiği, genel başkan ve genel başkan yardımcılarının araştırmaya dahil edilmediği belirtildi.

En çok beğenilen Vekil Bülent Turan

Buna göre, TBMM’de en çok beğenilen milletvekili yüzde 48,8’lik oranla AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan oldu.

Listede Düzce milletvekilleri yer alamadı

TBMM’nde Düzce halkını temsil eden AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz en iyi milletvekilleri listesinde yer alamadı. Bu sonuç vatandaşları şaşırmazken, Düzce halkının seçtiği vekillerin artık Düzce adına harekete geçmesi bekleniyor.

Genellikle Düzce adına konuşlan sorunlara sessiz kaldığı görülen AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’dan artık sahaya inmesi ve halkla iç içe olması bekleniyor.

Düzce’nin sorunlarına sadece sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak değinen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in ise artık harekete geçmesi bekleniyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Düzce adına en fazla söz alan ancak bir türlü sonuca ulaşamayan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’dan ise söz değil icraat bekleniyor.

Listede dikkat çeken isim Tanal oldu

Düzce’nin fahri milletvekili olarak bilinen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yüzde 40’lık oranla yılın en iyi milletvekilleri listesine adını yazmayı başardı. Düzce’nin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve yaşanan sorunlara kulak veren Tanal, ülke genelinde olduğu gibi Düzce halkından da destek görüyor.

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.