DOLAR 32,4613 -0.09%
EURO 34,7807 -0.65%
ALTIN 2.438,700,12
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2077770-1,47%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

668 okunma

EĞİTİMCİLERİN YEMEĞİNDE DAYANIŞMA DUYGUSU ÖNE ÇIKTI

ABONE OL
22/12/2017 23:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim İş sendikası Akçakoca şube yönetimi tarafından düzenlenen geceye, sendika ve siyaset yelpazesinin farklı alanlarında yer alan grupların bir araya gelmesi damga vurdu. 

Saat 19.00’da Akçakoca Oteli’nde başlayan Eğitim İş dayanışma gecesine, davetli oldukları halde Ak parti ilçe yönetiminden tek bir temsilci dahi katılmazken, CHP, MHP ve İYİ parti yönetimleri salonda hazır bulundular.

Eğitim İş sendikası Genel Merkez  yönetiminden ve İl yönetiminden temsilciler ile Akçakoca’nın çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri geceye teşrif etmişlerdi. 

Eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak, MHP’nin belediye başkan adayı Okan Yanmaz da davetliler arasında yerlerini alan popüler isimlerdi.

Gecenin sunumunu yapan beden eğitimi öğretmeni Barış Ömür konuklara yönelik bir hoşgeldiniz konuşması yaptı.

Daha sonra açılış konuşmasını yapan Eğitim İş Sendikası Akçakoca Şube Başkanı Ayhan Direk, katılımcı grupları tek tek anons ederek selamladı.

Başkan Direk’in konuşmasının ardından sendikanın emekli olan üyelerinden Yaşar Karaoğlan, Halit Çetin ve Hasan Kahraman’a plaket ve çiçekler takdim edildi.

Eğitim İş Sendikası üyesi olmamakla birlikte bu sene emekli olan Birol Lokum, Muhammet Aksoy ve Ali Kulak’a da plaket ve çiçekler takdim edildi.

Plaket takdimi sırasında hem plaketi sunan sendika temsilcileri hem de plaket alan eğitimciler birer konuşma yaptılar. 

Konuşma ve takdimlerin ardından davetliler, çalan canlı müzikler eşliğinde dans ettiler, horon tepip halaylar çektiler.

 

Davetliler arasında bulunan ve oldukça kalabalık olarak katılan Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Cemil Gülez ve eşi Melike Gülez, benzer davetlerden alışık olduğumuz bir jesti burada da hayata geçirdiler. 

Cemil ve Melike Gülez çifti, üzerlerinde rotary kulübü yazan çiçekleri salonda bulunan tüm kadın davetlilere tek tek dağıttılar. 

 

Gece danslar ve halaylarla geç saatlere kadar sürdü. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.