DOLAR 32,5000 0.26%
EURO 34,5882 0.25%
ALTIN 2.476,12-0,27
BIST 9.547,41-1,37%
BITCOIN 2051954-4,89%
Düzce
29°

AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

288 okunma

Ek Hizmet Binası Açıldı

ABONE OL
16/01/2020 18:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Devlet Hastanesi Ek Hizmet binası açıldı.Daha önce 6 yatak kapasitesiyle nüfusun yoğun olduğu dönemlerde yetersiz kalan Acil Servis, ek hizmet binasının açılması ile 14 yatak kapasitesine ulaşarak hastanede yaşanan sorunlar giderildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başhekim Muzaffer Haldun Çolak, acil servis ek binasının açılışının kendilerine nasip olduğunu ve mutluluk duyduklarını belirtti.

Çolak, acil servisin yetersiz kaldığını ve yaz aylarında büyük sıkıntılar olduğunu ifade ederek,“Bildiğiniz üzere bizim hastanemiz acil servis kapasitesi açısından küçük bir acil servisti. Özellikle yazın çok fazla hasta potansiyelimiz olduğu dönemlerde bayağı bir sıkıntı yaşatıyorduk biz. Acil servis ek binamız açılışı ile beraber bu sıkıntıyı ortadan kaldırmış olduk.

Hekim sayımızın yeterliliği de bizim için ayrı bir avantaj. Şu anda ek binamız da iki tane hekimimiz mutlaka bulunuyor ve acil servisimizin içinde bulunan polikliniğimizde hizmete devam ediyor.” dedi. Ek binayla beraber yatak kapasitesi 14 oldu Acil servis ek binasının günümüz şartlarına göre yapıldığını ifade eden Çolak, “Acilimizin içerisindeki ek binamız da 8 yatak kapasitemiz var. Hem gözlem açısından, hem hasta muayenesi açısından mevcut yataklarımızı kullanıyoruz.

Günümüz şartları altında bütün acil servisler Arena stili dediğimiz bu şekilde işliyor. Akçakoca da bunu kazandırmış olduk gayet mutluyuz. Ek binanın içerisindeki 8 yatak ve müşahede odamızın içerisindeki 6 yatak ile birlikte 14 yatak kapasitemiz var şuan için.”

Çolak, yaptığı konuşmada ek binanın yapılmasında emeği geçen İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz ve Düzce Milletvekillerine teşekkürlerini iletti ve Akçakoca halkı adına mutlu olduğunu söyledi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.