DOLAR 32,5880 0.22%
EURO 34,8177 0.42%
ALTIN 2.412,78-0,81
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21593800,40%
Düzce
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

551 okunma

El Değiştiren 5 Yıldızlı Otel 12 Ay Kesintisiz Hizmet Verecek

ABONE OL
07/12/2017 19:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Sky Tower oteli, yeni işletmecileriyle 12 ay boyunca kesintisiz hizmet verecek. Senenin yarısı kapalı olan 5 yıldızlı otel, yeni sahipleriyle birlikte yıl boyu açık kalarak kesintisiz hizmet verecek.

Batı Karadenizin örnek otellerinden biri olan, 5 yıldızlı otel grubunda parmakla gösterilen ve hizmet anlayışını muhafazakar konaklama konseptine göre hayata geçiren Sky Tower otelinde, yeni sahipleriyle birlikte konsept değişikliğine gidileceği ve yapılan hızlı tamirat- tadilat çalışmalarının ardından yılbaşı gecesinden itibaren hizmet vereceği ifade edildi.

İşletme yönetimi değişen otelin yeni sahiplerinden olan Halit Sungur, gazetemize yaptığı açıklamada, ”Karadenizliyim. Burada 5 sene önce iki ay kaldım ve çok sevdim. Kısmet olursa bu oteli kısa sürede ayağa kaldırıp hizmete açmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Otelin yılın belli dönemlerinde değil, 12 ay boyunca açık kalacağını vurgulayan Sungur, ”Bakım onarım yapılacak. İşletme organizasyonu hazırlanacak, iş akış tablosuna göre hareket edilecek. Büyük bir ihtimalle 2 ay içerisinde hizmet başlar” dedi.

Sungur ayrıca, 5 yıldızlı bir otele ve Akçakoca’ya yakışır bir şekilde bir istihdam kanalı açacaklarını sözlerine ekledi.

Otelin bir diğer işletmecisi olan Türkiye Profesyonel Turizm Yöneticileri Birliği genel Başkanı Umut Çakırhan ise yaptığı açıklamada, Bundan 4-5 yıl kadar önce bir münasebetle Akçakoca’da yaşadığını belirterek, Akçakoca’nın kendine has doğal güzelliği ile insanının yakınlığının kendilerini cezbettiğini söyledi.

Akçakoca’nın turizm alanında çok farklı konseptlerde hizmet edecek bir lokasyon olduğuna işaret eden Çakırhan, şu anda burada bulunma nedenlerinin otel ve ilçe ile ilgili bir fizibilite çalışması olduğunu söyledi.

”Sky Tower oteli bölgenin önemli domino yatırımlarından biriydi aslında. Oluştuğu günden bu yana insanları cezbedebilen bir noktadaydı. Otelin şu anki durumu dışarıdan ilçeye yapılacak turizm yatırımlarını teşvik eder boyutta olmalıydı” tespitinde bulunan Çakırhan, ”Bu anlamda örnek yatırımlardan bir tanesidir. Amaçlarımızdan bir tanesi de bunu devam ettirmek ve sürdürülebilir hale getirmektir” dedi.

Çakırhan, otelin alışıldık konseptinin değişeceğine de vurgu yaparak, ”Misafirlerimizin bütün taleplerine engel olmadan karşılık vermeyi düşünüyoruz. Bir 5 yıldızlı otelin gereği neyse; barların, restoranların oluşturulması, bütün talepleri karşılayabilecek şekilde bir donanımla hizmet etmeyi planlıyoruz. Konsept değişikliği elbette şart” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.